INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Se retrage la Fiorentina? » India poate fi doar o escală pentru Adrian Mutu înaintea revenirii în Serie A

Mutu, care va împlini 36 de ani pe 8 ianuarie, a dat 103 goluri în Serie A la Juve, Verona, Parma, Fiorentina și Cesena
Mutu, care va împlini 36 de ani pe 8 ianuarie, a dat 103 goluri în Serie A la Juve, Verona, Parma, Fiorentina și Cesena

Articol de - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 00:28

Cum Pune City e deţinut 15% de clubul viola, atacantul român ar avea varianta să joace din ianuarie la echipa lui Montella, după finalul Superligii indiene.

Mutu înapoi la Fiorentina? Pare un scenariu de science-fiction, însă nu chiar lipsit de temei. Pune City şi-a asigurat serviciile atacantului de 35 de ani, care va evolua alături de Trezeguet la echipa indiană a lui Salma Khan. Doar că noua Superligă asiatică se termină în decembrie, tocmai la fix ca Adrian să se gîndească la o spectaculoasă şi mult dorită revenire în Serie A în ianuarie 2015!

Cuprins de nostalgie, Mutu a postat pe Instagram, poate deloc întîmplător, o poză în tricoul viola. Al doilea amănunt, şi el important, e că Fiorentina are 15% din acţiunile lui Pune City, iar mutarea ar fi o simplă formalitate.

Iar al treilea detaliu, între comentariile la fotografia sa a apărut şi reacţia lui Tătăruşanu. "Te aşteptăm" e mesajul transmis de portarul squadrei toscane, transferat în august.

69 de goluri în 143 de meciuri are Mutu în toate competiţiile, în 5 sezoane (2006-2011) în care a jucat pentru Fiorentina

"S-a discutat în vară varianta ca Mutu să meargă la Fiorentina. Ştiu de acest lucru, cum ştiu şi că el vrea să se retragă în tricoul echipei italiene" (Dan Capră, finanţator Petrolul)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  28 Septembrie 2014, 11:28

Primul detaliu ca angajatii de la je gsepe sunt etn0b0tanisti, este faptul ca Mutu nu se gaseste in lotul lui Pune City. Al doilea detaliu este ca el a semnat cu Chennai Titans.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Septembrie 2014, 09:40

...un drogat terminat ...pentru fotbal ...

mplttev
mplttev  •  28 Septembrie 2014, 09:05

Ducă-se! Petrolul are nevoie de oameni care să se miște pe teren nu de jucători care dau indicații.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează