INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Tamaş mai joacă la West Bromwich doar la echipa secundă

Gabriel Tamaş
Gabriel Tamaş

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 aprilie 2011 18:55

Fundaşul echipei naţionale de fotbal a României, Gabriel Tamaş, nu mai este, de cîteva luni, om de bază în angrenajul formaţiei engleze. Astăzi, el a evoluat în partida disputată pe teren propriu  de echipa rezervelor lui WBA împotriva rezervelor lui Aston Villa, pierdută cu scorul de 0-2.

Fostul jucător al lui Dinamo Bucureşti a avut o evoluţie bună, în ciuda scorului de pe tabela de marcaj. El a fost coautor la cea mai mare şansă de gol a lui West Brom, trimiţînd un balon de urmărire pentru Somen Tchoyi, al cărui şut a trecut puţin pe lîngă poarta oaspeţilor.

Tamaş nu a fost singurul jucător provenit de la prima echipă care a evoluat în partida de astăzi, alături de el fiind prezenţi jucători precum Myhill, Tchoyi, Zuiverloon sau Fortune.

Românul nu se află în cea mai bună perioadă a carierei sale în Regatul Unit. Ultima partidă în care a fost titular la prima echipă datează din februarie, cînd a evoluat toate cele 90 de minute în egalul de pe teren propriu, 1-1, cu Wolves.

Atunci, el a fost folosit ca soluţie de avarie, deoarece titularul Mulumbu se accidentase cu puţină vreme înainte de startul partidei.

15 minute a evoluat Tamaş în ultimele două luni pentru WBA. El a fost introdus pe teren în partidele cu Sunderland (min. 90+2) şi Birmingham City (min. 78).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  24 Aprilie 2011, 14:39

Problema e ca, indiferent daca e titular sau nu, e in continuare cel mai bun roman pe postul lui. Si va ramine chiar daca joaca in cirje. Probabil ca "Dobos" stelistul, calit in confruntari pe viata si pe moarte cu Urziceni sau Sportu, il va inlocui la nationala.!

magnifiku
magnifiku  •  19 Aprilie 2011, 23:36

Mare jucator Tamas asta...WBA are rezultate mult mai bune odata cu venirea lui Hogdson si scoaterea lui Tamas din primul 11

utaaradan
utaaradan  •  19 Aprilie 2011, 21:41

REBUTUL, REVINE LA DINAMO, SI LA NATIONALA,CA TITULAR,BINENTELES... DE FAPT SI LA NATOINALA,CITE REZVERZE JOACA,NU-I DE MIRARE CU LOCUL OCUPAT IN CLASAMENTUL FIFA...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează