INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE

Varianta oficială: Bölöni şi-a dat demisia de la Standard!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

UPDATE 18:00 // Site-ul oficial al lui Standard Liege a confirmat informaţia prezentată în premieră pe gsp.ro: Boloni nu mai este antrenorul echipei belgiene. El şi-ar fi dat demisia în cursul zilei de astăzi.

"Avand in vedere situatia actuala a echipei, Lazslo Boloni si-a prezentat demisia din calitatea de antrenor principat. Contractul a fost reziliat de comun acord intre cele doua parti. Clubul ii multumeste domnului Boloni pentru munca depusa la acest club".

Aventura lui Ladislau Boloni la Standard Liege s-a încheiat! După o serie de rezultate nesatisfăcătoare, amplificate de faptul că a pierdut vestiarul (Dacourt atacîndu-l în presă după ce a părăsit pe Standard), conducătorii formaţiei belgiene par să fi hotărît demiterea antrenorului român.

Standard Liege urmează să confirme această informaţie în scurt timp.

Sacha Daout, director de comunicatii Standard, a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor: "Aceasta informatie a aparut si in unele ziare din Belgia, dar nu exista nimic oficial in acest sens. Pentru moment domnul Boloni este in continuare antrenorul lui Standard".

Surse din presa belgiană susţin că înlocuitorul românului ar fi Dominique d'Onofrio.

Rămîi pe gsp.ro pentru amănunte!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
kily
kily  •  10 Februarie 2010, 20:39

Un boanghen mai putin in Belgia...!

 •  10 Februarie 2010, 18:52

bo

 •  10 Februarie 2010, 17:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Da, sunt inconfundabilul Mdeah.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează