INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Omul invizibil » Mutu a fost văzut cel mai slab de la Ajaccio în egalul eroic cu PSG, 1-1

Mutu n-a terminat nici un meci la Ajaccio în acest campionat, adunînd 127 de minute în două etape
Mutu n-a terminat nici un meci la Ajaccio în acest campionat, adunînd 127 de minute în două etape

Articol de - Publicat marti, 20 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 20:45

L'Equipe l-a criticat pe atacantul corsican, scos de Ravanelli după pauză. ”N-a contat deloc, iar antrenorul l-a înlocuit logic cu un jucător mult mai dinamic”, scriu francezii.

Victor Piţurcă pare să-l fi simţit perfect pe Mutu, "trecutul, nu viitorul echipei naţionale". Ultima evoluţie a atacantului român în Ligue 1 i-a dat apă la moară selecţionerului, care l-a sărit de la convocare pentru amicalul cu Slovacia.

VIDEO: Golurile din Ajaccio - PSG 1-1

Adrian a prins numai 53 de minute la Ajaccio în egalul norocos (1-1) pe terenul campioanei PSG, L'Equipe alegîndu-l cel mai slab om al corsicanilor!

"Mutu n-a contat deloc. Complet ieşit fizic din formă, prea singur în atac, nu a fost un punct de referinţă pentru colegi. Logic, Ravanelli l-a schimbat cu mult mai dinamicul Oliech", l-a criticat ziarul francez.

Românul are însă circumstanţe atenuante. Tehnicianul italian le-a cerut tuturor să se apere şi să se sacrifice după ce Pedretti a deschis scorul, Ochoa făcînd minuni în poartă.

4 este nota primită în L'Equipe de Mutu pentru evoluţia contra lui PSG. Doar 2 jucători au fost mai slabi ca el, parizienii Jallet şi Pastore (3)

"Ieşit din formă fizic şi prea izolat în faţă, Mutu a fost foarte greu de găsit de către coechipieri" (L'Equipe, cotidian francez)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
razzvy91
razzvy91  •  20 August 2013, 15:48

Pai si daca Mutu a fost invizibil gazetarilor,Rusescu ce a fost??? Despre el nu faceti articole? sau nu se vand bine? Mari atacanti Rusescu si Bogdan Stancu...De stancu s-au convins,dupa ce l-au umflat toti stelistii,o sa va convingeti si de Rusescu..Care incepe cu "drepru' " nu prinde nici lotu',apt fiind..E o performanta si asta!!!Si poate o sa-mi spuneti ca a fost golgeterul campionatului,si bla bla bla...Dar va reamintesc ca si F. Costea a fost golgeterul campionatului si uitati unde a ajuns...

razzvy91
razzvy91  •  20 August 2013, 15:44
Postat de mad_musu pe 20 August 2013, 07:57

ai perfecta dreptate Mutu nici trecutul nu il reprezinta la nationala - cel putin nu un trecut de care sa ne amintim cu drag

Asa e...In trecutul lui reiese ca e cel mai scump fotbalist roman,vandut pe 23 d milioane de euro...In trecutul lui reiese ca are peste 100 de goluri in serie A...In trecutul lui reies echipe precum Chelsea,Juventus,Inter,Fiorentina...Mutu e umflat de presa :))..iar voi...sunteti fotbalisti mari!!!

flo_ax
flo_ax  •  20 August 2013, 08:55

Ca atacant depinzi de cei din spate... iar mijlocasii lui Ajaccio nu s-au miscat din semicercul din fata propriului careu... N-am vazut echipa sa se apere atat de jos, practiv erau toti in careu, atat de mult i-a impins PSG. Cand aud egal eroic, ma crucesc. Eroici au fost portarul si fundasii centrali. ATAT! Restul au fost extrem de slabi, au fost dominati, nu au contat. Mare eroism sa incasezi 40 de suturi din care 20 cadrate, 2 bare, penalty neacordat etc...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează