INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Soluţie pentru atacul "naţionalei" » Mazilu, "dublă" de senzaţie în prima etapă din Ucraina

Ionuţ Mazilu joacă la Arsenal Kiev din 2009
Ionuţ Mazilu joacă la Arsenal Kiev din 2009

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 14:38

Atacantul român Ionuţ Mazilu a reuşit o "dublă" pentru Arsenal Kiev la debutul în noul sezon al campionatului Ucrainei. Performanţa lui Mazilu a venit chiar contra fostei sale echipe, Dnepr Dnepropetrovsk, cu care Arsenal a terminat la egalitate, scor 3-3.

În minutul 17, Mazilu a deschis scorul cu o lovitură de cap involuntară, la o recentrare puternică în centrul careului a unui coechipier. În schimb, reuşita românului din minutul 39 a fost una de excepţie. Cu acest scor s-a încheiat prima repriză, însă spectacolul a continuat şi actul secund pe "Kolos Stadium" din Kiev.

Dnepr a egalat prin două goluri reuşite la interval de două minute (Matheus, din penalty '53 şi Antonov '55), însă Arsenal a revenit în avantaj după autogolul lui Rotan din minutul 63. În ultimul minut, Antonov a reuşit şi el " dubla" pentru Dnepr, iar meciul s-a încheiat le egalitate, scor 3-3.

La Arsenal, în afara lui Mazilu a început ca titular şi Florin Şoavă, ambii fiind prezenţi pe teren pe durata tuturor celor 90 de minute.

7 goluri a marcat Mazilu sezonul trecut pentru Arsenal Kiev

VEZI MAI JOS REUŞITELE SPECTACULOASE ALE LUI IONUŢ MAZILU!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
papi_papi
papi_papi  •  12 Iulie 2011, 09:38

il vrei la Steaua ???

dinamir
dinamir  •  11 Iulie 2011, 22:34

marica fara a fi titular a dat 2 goluri cu bosnia din care unul de varf de atac de clasa.ce solutie poate fi mazilu.daca nici in mandatul lui lucescu nu a fost chemat la nationala cu piti nici atat.solutie doar in capul vostru zvonaci.

gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  11 Iulie 2011, 21:37

Mi aduc aminte de meciul cu Germania cand am batut cu 5 1. A dat atunci Plesan un gol si asa l ati mai ridicat in slavi si acu e looser de looser. Asa ii umflati pe toti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează