INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BĂTAIE

VIDEO Un fost jucător al Rapidului și-a pierdut mințile și s-a luat la bătaie cu un suporter pe teren! Echipa se gândește să îl dea afară

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 10:32

Cătălin Țîră, transferat în această vară la Neftci Baku, a fost în centrul atenție la meciul cu Qarabag, din campionatul Azerbaidjanului.

În timpul meciului, un suporter a intrat pe teren, iar atacantul român a părut că și-a pierdut mințile. Acesta s-a dus direct spre fan și l-a lovit cu pumnul în stomac. Forțele de ordine au intervenit rapid, iar colegii lui Țîră l-au oprit cu greu, pentru că jucătorul dorea să continue lupta cu suporterul.

"Îmi pare foarte rău pentru ce am făcut ieri. Eu doar am încercat sî îmi apăr colegul. Nu știu cum s-a ajuns așa departe" Cătălin Țîră, azi, pe Facebook

1

Arbitrul l-a eliminat pe atacant, iar conducerea clubului se gândește să îl dea afară de la echipă.

Cătălin Țîră, 22 de ani, a jucat în returul sezonului trecut la Rapid, fiind fiul lui Fane Țîră, fost jucător important al giuleștenilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  27 Octombrie 2016, 10:40

Daca s-a manifestat atat de violent, are nevoie urgenta de consiliere psiho... Unul ca el este periculos si in vestiar si acasa si nu mai spun de o iesire la un bar.

para.para
para.para  •  26 Octombrie 2016, 20:26

Ehehe, daca pe teren se afla fcsb, in urmatoarea jumate de secunda avea deja 3-0 la masa verde a coruptiei romanesti.

marius.bxl
marius.bxl  •  26 Octombrie 2016, 19:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează