SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

De la Chelsea, în cușcă » Fostul jucător al londonezilor luptă acum în MMA

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 10:38 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 11:33

Fostul jucător al lui Chelsea, Ricardo Prsael (32 de ani), este acum luptător de MMA.

Fostul portar brazilian a început fotbalul la 5 ani, iar la 14 ani a ajuns la Athletico Paranaense. După ce a mai trecut pe la Joinville și Juventus SP, Prasel a semnat cu Chelsea, la doar 18 ani, în 2009, fiind considerat una dintre speranțele Braziliei. „Rămâneam cu Drogba și Ballack după antrenamente. Didier era de neoprit” spunea Prasel pentru Bild.

După 6 luni la clubul londonez, a plecat în Belgia, la Mouscron, iar după 3 ani s-a retras, din cauza unei accidentări la șold.

De la Chelsea, în cușcă

După retragere, Prasel s-a dedicat unui alt sport, artele marțiale mixte. Brazilianul are 14 lupte în MMA (11 victorii și 3 înfrângeri). În 2019, a fost aproape să semneze un contract cu UFC, cea mai importantă divizie,  dar a renunțat pentru moment la idee, după ce a pierdut o luptă și a declarat că nu se simte pregătit pentru acest pas.

Prasel, care și-a început cariera în Brazilia, luptă acum în KSW, divizia europeană din MMA. 

+6 FOTO
  • FOTO: instagram.com/ricardoprasel

„Nu am niciun regret. Dacă mă întrebi ce aș alege între UFC și naționala Brazilei, aș alege UFC-ul. În Artele Marțiale Mixte depind doar de mine, iar adrenalina este la cote mai înalte. Iubesc să mă lupt. Nu aș renunța la asta pentru fotbal” spunea Prasel în 2019, pentru ESPN.

Prasel va lupta chiar în această seară, împotriva lui Michal Kita. În ultima sa luptă, a fost învins (în septembrie) de Mikhail Mokhnatkin, prin decizie în unanimitate.

Citește și: 

Scene reprobabile în Bundesliga: meci abandonat după ce tușierul a fost lovit de un obiect aruncat din tribune

Valentin Cojocaru, prima reacție după ce a semnat cu Feyenoord: „Este un pas în față pentru mine”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează