SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI

FOTO Pippa Middleton se pricepe şi la schi» A terminat onorabil o cursă de 90 km!

Pippa Middleton felicitată de unul dintre organizatori +17   FOTO
Pippa Middleton felicitată de unul dintre organizatori

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 15:32

Devenită cunoscută în urma căsătoriei surorii sale, Catherine, acum Ducesă de Camdridge, cu Prinţul William al Marii Britanii, Philippa ”Pippa” Middleton a reprezentat mereu o ţintă pentru mass-media. În general este”vînată”, dar şi ea ştie să se remarce, aşa cum tocmai s-a întîmplat.

După ce anterior a arătat că dispune de o condiţie fizică excelentă în întreceri de alergare lungi, Pippa şi-a probat rezistenţa într-o disciplină şi mai solicitantă. Ea a participat la o cursă de schi fond de 90 de kilometri, tradiţional organizată în localitatea suedeză Vasaloppet, şi s-a descurcat peste aşteptări. Deşi nu avea experienţă în domeniu, a terminat traseul în 7 ore, 13 minute şi 36 de secuinde, şi s-a clasat pe locul 412 din 1.734 de concurente, prima fiind norvegianca Vibeke Skofterud (4:08:24). În total, femei şi bărbaţi, au fost 15.800 de participanţi.

Vezi jos mai multe imagini cu Pippa.

”A fost ceva incredibil. Am fost mult mai rapidă decît credeam că pot să fiu. Acum nu vreau decît să mă odihnesc şi să-mi răsfăţ picioarele, că tare le-am chinuit”, a declarat la final Pippa (28 de ani). Şi el participant în competiţie, fratele ei, James, a atins finişul după 6 ore, 47 de minute şi 27 de secunde. În schimb, Prinţul moştenitor al Danemarcei, Frederik, a încheiat în 6:36:32.

 

 

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
circo
circo  •  05 Martie 2012, 15:41

bine ca v-ati trezit si voi dupa 24 de ore. este de ieri dimineata stirea asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează