SPORTURI  »  ALTELE  »  KAIAC-CANOE CAMPIONATE EUROPENE

Ţinte diferite

Articol de - Publicat joi, 15 mai 2008 00:00

Echipajele de kaiac vor calificarea la JO, cele de canoe să-şi verifice forma.

Azi debutează, la Milano, cam­pio­natele continentale. Ro­mâ­nii, care au ajuns în Italia de marţi, vor concura cu scopuri diferite. Echi­pa­jele de kaiac caută şansa de a se ca­li­fica pentru Olimpiada de la Beijing, pînă în acest moment ne­avînd asigurat nici un loc. Bărcile de canoe, în schimb, vor fi prezente în China în toate probele. “Eu­ro­­pe­nele vor fi pentru noi o verificare. E vor­ba de primul concurs inter­na­ţio­nal al sezonului. Nu ne-am pregătit spe­cial, am mers la an­tre­namente mai mult de a­cu­mu­­lare, pe volum”, a explicat Ivan Pat­zai­chin, antre­norul lotului de canoe.

“Ne-am gîndit la una-două me­­dalii”, a continuat Patzaichin. “E greu de realizat această ţintă to­tuşi, pentru că mulţi vin ca să ob­ţină calificarea la Beijing şi se vor ba­te cu toate puterile. Poate ciu­pim însă şi noi ceva. Oricum, înainte de toate ne interesează Olimpiada. Atunci trebuie să fim tari. Şi ni­cio­dată nu ne-am propus două vîrfuri de formă într-un an”, a încheiat an­trenorul.

Europenele programează azi, în prima zi de întreceri, seriile de cali­ficări în toate probele.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
 •  15 Mai 2008, 11:34

Ohohooooo ! in sfarsit mai aflam si despre sporturi care ne-au umplut sufletul de BUCURIE in vremuri cand eram mai "oropsiti"! pacat ca atatea televiziuni de SPORT dau tot felul de reluari(la disperare) si transmisii aberante (wresling, fotbal australian,jamaican !?!?!?...) in loc sa mai vedem si sporturi in care participa Romani si pentru care avem...emotii! PACAT !!!!!!!

 •  15 Mai 2008, 01:48

frumos sport

Vezi toate comentariile (2)
Comentează