SPORTURI  »  AUTO  »  TRAGEDIE ÎN SPORT

VIDEO Edwards vorbeşte despre tragedie: "Nu aş fi putut să îl evit pe Marco Simoncelli"

Marcos Simoncelli
Marcos Simoncelli

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2011 11:59

Pilotul american Colin Edwards a declarat că nu ar fi putut să facă nimic pentru a-l evita pe Marco Simoncelli, în cursa din Malaezia din 23 octombrie, cînd italianul a decedat.

"Mi-am pus o mie de întrebări: ce s-ar fi întîmplat dacă aş fi făcut asta, dacă aş fi reacţionat altfel? Aş fi putut proceda altfel? Însă am revăzut imaginile accidentului şi am găzit imediat răspunsul: nu aş fi putut să fac absolut nimic pentru a-l evita pe Marco. Şi nici Valentino nu ar fi putut să facă nimic. Este greu să pierzi un prieten. Noi am pierdut o stea. Marco era foarte iubit de suporteri datorită personalităţii sale, ca caracterului său şi a carismei pe care o avea", a spus Edwards într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Marco Simoncelli (Honda) a căzut, în turul doi al Marelui Premiu al Malaeziei la MotoGP şi a rămas la pămînt, fără cască, el încetînd din viaţă la spital, unde fusese transportat cu elicopterul. După ce a căzut, Simoncelli a fost călcat de compatriotul său Valentino Rossi (Ducati) şi de americanul Colin Edwards (Yamaha).

Sursa: Mediafax

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează