SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Kevin Durant, revenire spectaculoasă în NBA! Cum a trecut peste accidentarea de 18 luni: „Am învățat să merg din nou”

Kevin Durant, revenire spectaculoasă în NBA! Cum a trecut peste accidentarea de 18 luni
Kevin Durant, revenire spectaculoasă în NBA! Cum a trecut peste accidentarea de 18 luni

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 16:02 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 16:21

Chiar dacă a fost al treilea meci jucat după accidentarea de 18 luni, Kevin Durant a înscris 22 de puncte împotriva celor de la Golden State Warriors, iar presa scrie că are „aceeași eleganță, aceeași viziune a jocului, aceeași capacitate de a ataca inelul” ca înainte.

Kevin Durant a fost al doilea marcator din victoria lui Brooklyn Nets împotriva lui Golden State Warriors, scor 125-99, chiar dacă a fost accidentat timp de 18 luni, după ce și-a rupt tendonul lui Ahile. Durant a vorbit despre perioada în care a stat departe de terenul de baschet: „Nu am experimentat niciodată ceva apropiat de asta. A învăța cum să mergi din nou. 

Să nu mergi și să primești asistență în tot ceea ce faci timp 3-4 luni a fost foarte greu. Am mai trecut prin operații, dar cea mai lungă accidentare pe care am avut-o a fost de trei luni”.

Kevin Durant: „Oamenii nu își dau seama cât de greu este să înveți să mergi din nou”

Acesta a declarat că s-a folosit de un scuter pentru a se deplasa în primele luni: „A fost cumplit. Nu am putut merge sau alerga. A trebuit să folosesc un scuter. Oamenii nu își dau seama cât de greu este să înveți să mergi, să fugi, să sari din nou. Tendonul lui Ahile este unul dintre cele mai puternice ligamente din corpul unui om”.

Citește mai multe știri din baschet:

Blocați în Arabia Saudită! Mai mulți români nu pot reveni în țară: „Nu cred că ajungem acasă de Sărbători”

Vanessa Bryant, dată în judecată de propria mamă! Bătaie pentru averea regretatului Kobe Bryant: „Continuă să stoarcă bani de la noi”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează