SPORTURI  »  BOX  »  MECI DEMONSTRATIV

VIDEO + FOTO Umilință la întoarcere! Imagini șocante cu Evander Holyfield, măturat în prima repriză

Evander Holyfield, făcut KO de Vitor Belfort // FOTO: AFP +8   FOTO
Evander Holyfield, făcut KO de Vitor Belfort // FOTO: AFP

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 12:35 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 12:59

Americanul Evander „The Real Deal” Holyfield a revenit în ring într-un meci demonstrativ, dar a pierdut rușinos, fiind făcut KO în prima rundă.

În vârstă de 59 de ani, Holyfield, fost campion la categoriile grea și supergrea, a revenit în ring, la 10 ani după retragere, și participat la un meci demonstrativ, luptând cu Vitor Belfort (44 de ani), un luptător de arte marțiale mixte, din Brazilia.

+4 FOTO

VIDEO Evander Holyfield, făcut KO de Vitor Belfort

Meciul, care a avut loc în Florida, urma să se dispute pe durata a 8 runde, de câte două minute fiecare, însă s-a terminat mult mai devreme.

Belfort a fost extrem de agresiv încă din startul luptei, l-a trimis pe Holyfield la podea o dată, iar cu 10 secunde înainte de finalul rundei, arbitrul a oprit lupta.

44de victorii (29 de KO) are Holyfield în 57 de partide

Tyson - Holyfield, în așteptare

Mike Tyson ar fi trebuit să îl înfrunte în prima parte a acestui an pe Evander Holyfield, în reeditarea celei mai mari rivalități din boxul mondial. Meciul a fost momentan amânat, din cauza unor probleme contractuale. Tyson speră în continuare ca revanșa să aibă loc. 

Dacă va mai avea loc, acesta ar fi al treilea meci între cei doi mari campioni. Primul, disputat în 1996, s-a soldat cu victoria lui Holyfield prin KO tehnic după 37 de secunde trecute din runda cu numărul 11. Evander a dominat categoric înfruntarea la care au asistat peste 16.000 de spectatori.  Bursa totală a celor doi sportivi a fost de 42 de milioane de dolari, 30 de milioane fiindu-i repartizate lui „Iron” Mike. În joc a fost centura WBC la categoria grea.

Revanșa din 1997 a avut un final neașteptat. Cu 40 de secunde rămase din runda cu numărul 3, Tyson l-a mușcat pe Holyfield de ureche și a fost descalificat.

Citește și: 

Răducanu, elogiată de toată lumea după triumful de la US Open » Reacția primarului Londrei: „Povestea Emmei este povestea Londrei”

Cât va „exploda” brandul Emma Răducanu după succesul de la US Open? Sume halucinante vehiculate de un expert britanic

Citește și:

Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
„Acesta este Istvan Kovacs” » Cum îl prezintă Marca pe arbitrul român înaintea finalei Europa League
Europa League
„Acesta este Istvan Kovacs” » Cum îl prezintă Marca pe arbitrul român înaintea finalei Europa League
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (3)
593146531712132
Cristi Racoreanu  •  13 Septembrie 2021, 12:31

A întrat an ring pentru ca are nevoie de bani da el nu mai are treaba cu boxul and te lași o perioada de timp no sa mai fii la fel ca se pierde experienta asta e valabil la ori ce meserie nu mai zic ca trebuie sa știi când sa renunti el a știut dar nevoia de bani e mare oricum ala era mai tânăr trebuia sa boxeze cu tyson ca era mai corect și făceau spectacol

pickhammer
pickhammer  •  12 Septembrie 2021, 14:49
Postat de ripensistu pe 12 Septembrie 2021, 14:12

Probabil inca il mai durea urechea.

)))))))))))))))Pacat,Evander era un tip rational,de nescuzat ca a platit astfel ca sa inteleaga ca singurul meci dinainte pierdut pentru orice om este cel impotriva curgerii timpului...

ripensistu
ripensistu  •  12 Septembrie 2021, 14:12

Probabil inca il mai durea urechea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează