SPORTURI  »  BOX  »  TITLUL IBF

Lucian Bute: "Miranda se va lupta cu umbra mea!"

lucian bute
lucian bute

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Lucian Bute, campionul mondial IBF, e încrezător în forţele sale şi nu-i dă nici o şansă columbianului Edison Miranda, în disputa de la Montreal, de pe 17 aprilie 2010

"Am un mare respect pentru Miranda, deoarece este puternic. Este curajos şi vine să cîştige. Un luptător care se bazează pe forţă, astfel încît trebuie să fiu atent cu asta, dar o să-i arăt viteza mea, jocul de picioare şi abilitatea. Dacă reuşesc să fac toate astea, atunci el se va lupta cu umbra mea", a spus Lucian Bute, cel care e neînvins la profesionism, avînd 25 de victorii, dintre care 20 prin KO!


Stephane Larouche, antrenorul românului, îl atenţionează însă. "Cel mai periculos lucru în box este puterea. Miranda are o putere fantastică, poate să-ţi închidă lumina cu orice pumn. Este o şansă minimă ca Lucian să cîştige prin knock-out. Miranda e genul de boxer care moare în ring", spune Larouche.


Edison Miranda luptă pentru a doua oară ca să cucerească titlul IBF. Prima dată a fost învins la puncte de Arthur Abraham. Columbianul are 4 înfrîngeri în carieră şi 33 de victorii, pierzînd doar la nume mari precum Abraham, de două ori, Kelly Pavlik şi Andre Ward. Miranda e însă încrezător în foţele sale.

"Bute are o inimă mare. Am văzut asta cînd Miranda l-a lovit cu braţul drept în runda a 12-a. Dar el s-a ridicat. Asta este eticheta unui campion. Mulţi luptători ar fi rămas la pămînt. Bute este un mare luptător, cu o apărare foarte bună, dar face şi erori. Nu pot să le dezvalui acum. Are o inima mare, dar şi eu am una mare. Principala mea grijă este viteza sa, dar îi voi demonstra că şi eu am viteză. Trebuie să fiu bine pregătit. Bute mă poate învinge doar dacă nu îmi fac treaba bine, dar puterea mea poate să vină oricînd. Mulţi sportivi au avut viteză cînd au luptat împotriva lui Mike Tyson, iar el i-a învins cu un pumn", a subliniat Miranda.
         

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  11 Februarie 2010, 01:36
Postat de pe 10 Februarie 2010, 17:29

Bute prin ko repriza a 10-a, si dupa sa vina hopkins!!

Bute va boxa cu Pavlik...dupa Miranda..data va fi aceasi cu finala super six de la Showtime,...dupa aia daca cistiga ca urma un meci cu cistigatorul de la super six..

 •  10 Februarie 2010, 20:32

partzzzzzz.

 •  10 Februarie 2010, 17:39

da dar tu nu esti Tyson

Vezi toate comentariile (5)
Comentează