SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Următorul meci, în SUA? Kelly Pavlik, posibilul adversar al lui Bute

Jean Bedard caută următorul adversar pentru Bute
Jean Bedard caută următorul adversar pentru Bute

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 iulie 2011 22:24

Lucian Bute este tot mai aproape de a boxa în Statele Unite. Jean Bedard, preşedintele Interbox, pregăteşte următoarea etapă din cariera românului.

Lucian Bute boxează pentru prima dată în România din postura de campion mondial. După 7 meciuri în care şi-a apărat cu succes centura pe pămînt canadian, românul este pregătit pentru cea mai mare provocare a carierei în faţa francezului Jean-Paul Mendy. Iar ceea ce se anunţă pentru viitorul lui Lucian pare să fie o nouă provocare, una despre care se vorbeşte de mult timp.

Oficialii de la Inter box, prin vocea preşedintelui Jean Bedard, au confirmat că în scurt timp îşi doresc ca Lucian Bute să boxeze în SUA, pentru a-i creşte notorietatea. "Este planul nostru. Am ajuns la etapa în care trebuie să-l facem cunoscut pe Lucian şi publicului american. Lupta din România era deja programată, a fost visul lui Lucian. Acum urmează să depăşim graniţele canadiene", a declarat Bedard.

Aşa se explică faptul că în discuţiile pentru meciul cu Kelly Pavlik, cel mai probabil următorul adversar al Bute, locaţia vehiculată constant este Atlantic City, acolo unde a boxat în trecut şi Doroftei. Chiar dacă numărul spectatorilor aşteptaţi la o posibilă partidă a lui Lucian în SUA este mai mic decît în Canada, la Centre Bell, Jean Bedard este conştient că acesta este pasul de care are nevoie românul pentru apogeul carierei.

"Cu siguranţă în Statele Unite nu vom mai aduna 15.000 de oameni şi probabil, la început, nu vom fi în profit, dar Lucian are nevoie de această trecere. Cei de la Showtime îl pregătesc pe Pavlik pentru Bute, de aceea i-au programat şi un meci în august. Asta ne arată că americanii sînt gata să plătească pentru Lucian", a afirmat Bedard în presa canadiană.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dionis1979
dionis1979  •  09 Iulie 2011, 09:15

ce draeq faceti stiri despre gagika unui pushkarias??...... HUAAAAAAAAAAAAAA libertatea.ro

forumeer
forumeer  •  09 Iulie 2011, 06:24
Postat de rapid_visiniu pe 09 Iulie 2011, 01:42

Eventualul meci cu Pavlik ar fi primul meci tare al lui Lucian.

Mai bine taceai. Vizionezi box de cand ai auzit de Bute(daca nu mai recent!) si esti expert ... Cand a cucerit centura, crezi ca a gasit-o intr-un copac?!

putregaiu
putregaiu  •  09 Iulie 2011, 02:32

Bute tata, dupa ce i-ai aranjat ficatul francezului, te rog eu du-te in Canada, in America, in Australia, unde vrei si unde ti se raspunde cu profesionalism la ceea ce oferi dar nu mai calca niciodata in Romania pe la nici o gala pt ca milioanele de romani te vad oricum la televizor indiferent la ce ora si unde vei lupta. Fanii tai nu suporta sa vada cum omul Bute a tras din greu sa-si faca o cariera, a trecut oceanul, a tras si mai tare sa depaseasca de n ori conditia de roman si a devenit cel mai bun din lume in ceea ce face si de indata ce s-a intors acasa este luat cu asalt de capuse care vantura frunze si spala bani pe spatele tau. Romanismele dauneaza grav campionilor mondiali.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează