SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ROMÂNIA NU A OBŢINUT NICI O MEDALIE LA CM DE GIMNASTICĂ DE LA TOKYO

FOTO Octavian Belu la întoarcerea la Mondiale: "E un rezultat dramatic. Am văzut adevărata valoare a lotului"

Gimnastele romance s-au intors in tara fara nici o medalie +10   FOTO
Gimnastele romance s-au intors in tara fara nici o medalie

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 22:36

Gimnastele s-au întors în această seară de la Campionatul Mondial de la Tokyo fără nici o medalie, fiind pentru prima oară după 30 de ani cînd România reuşeşte această contraperformanţă.

"Rezultatul de la Mondiale nu este unul dramatic, este unul catastrofal. În ultimii ani, România s-a depărtat din ce în ce mai mult de cele 3 forţe ale lumii. Chiar dacă am reuşit să obţinem nişte medalii în anii aceştia, discrepanţa s-a mărit şi Mondialul ne-a arătat adevărata valoare a lotului.

Îmi asum în totalitate eşecul de la Mondiale. Nu ştiu cît vom putea să recuperăm pînă la JO, dar vom încerca să vom face tot ce e mai bun. Noi încercăm să dăm totul în sală, dar contează şi ca fetele să-şi dorească să facă performanţă, să reuşească mai mult. E o problemă de mentalitate, de rezistenţă fizică şi psihică", a declarat antrenorul Octavian Belu.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (11)
ramaiana
ramaiana  •  19 Octombrie 2011, 02:53

pentru Jenny Daca nu ma insel majoritatea sporturilor din Romania sint finantate de stat, nu numai gimnastica. Multe sporturi care nu au adus nici macar locul 8 in lume ( o cifra absolut aleatorie). Belu nu a promis aurul inainte de Tokyo ci una, doua medalii care nu au venit. Explicatiile Nadiei Comaneci au fost foarte pertinente.Poate aveti incredere in evaluarea ei. In rest fiecare avem dreptul la opinia personala :)

bleoanca
bleoanca  •  18 Octombrie 2011, 18:13

sa vina alti antrenori bitang si belu au ruginit .de acea nu mai avem rezultate ca lasam aceste relicve comuniste sa conduca tote sporturile din romnia

jennny
jennny  •  18 Octombrie 2011, 13:36

Toti sprijinim latura asta pentru ca ni se iau bani din impozite pentru sport. Gimnastica e un sport platit de la stat, daca nu stiati. Am voie sa intreb pe ce se duc banii mei. Pentru Cartea Recordurilor a primit premiu de la Cartea Recordurilor. Mai ales ca intreb in cazul unui om care a PROMIS AURUL. Frumos din partea lui ca isi asuma esecul, in loc sa dea vina pe arbitrii si alte prostii. Din pacate parca vad ca si-l asuma doar in ziare, si in realitate tot fetele vor plati. Ramaiana, ,ai certificat de prezicator? N-avem voie sa vedem realitatea din cauza ca stii tu cum ar fi fost daca...?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează