SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

6 cazuri de coronavirus la CSM București înainte de derby-ul cu SCM Rm. Vâlcea!

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2021 12:30 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 12:44

CSM București e lovită de coronavirus înainte de meciul cu SCM Rm. Vâlcea. Antrenorul Adi Vasile, portarul Denisa Dedu, interul dreapta Andrea Klikovac și pivotul Ștefania Jipa au intrat deja în izolare.

CSM București a fost lovită de coronavirus înainte de marele derby al campionatului, cu SCM Rm. Vâlcea, programat joi, la Sf. Gheorghe. Antrenorul Adrian Vasile, dar și alte cinci jucătoare, au avut simptome de coronavirus și au intrat în izolare.

”Da, din păcate știrea este adevărată! Ținem legătura cu Federația și vom comunica în cel mai scurt timp, persoanele care au contactat virusul”, a declarat Gabriela Szabo, directorul general al CSM București.

CSM București a jucat sâmbătă, la Metz, ultimul meci în grupa A a Ligii Campionilor. La sosirea în România, mai multe jucătoare, dar și antrenorul Adi Vasile, au avut simptome de coronavirus. La testul rapid efectuat, a reieșit faptul că 6 membri ai echipei au contactat virusul SARS COV-2. E vorba de antrenorul Adi Vasile, de portarii Denisa Dedu și Raluca Săndulache, dar și de jucătoarele de câmp Andrea Klikovac, Bianca Bazaliu și junioara Ștefania Stoica.

CSM București urma să facă marți de dimineață testele RT-PCR. În funcție de rezultatul acestora, cazurile prezentate se pot confirma sau infirma. 

Citește și mai multe știri din handbal:

CSM București a anunțat transferul a două campioane europene, norvegiencele Aune și Arntzen!

Cinci momente importante, dar și controversate între Vâlcea și CSM București!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Februarie 2021, 16:37

pana cand are loc primul meci....se mai pot imbolnavi o data...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează