SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / ESBJERG-CISNĂDIE, DUMINICĂ, ORA 13:30

Adversar greu, misiune imposibilă! Măgura Cisnădie dă peste o echipă plină de vedete în primul meci din Cupa EHF

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 15:07

Măgura Cisnădie începe în grupele Cupei EHF în faţa unui adversar imposibil, echipa daneză Team Esbjerg.

Echipa pregătită de Jesper Jensen are în lot nu mai puţin de 7 norvegience, ultima Marit Frafjord, adusă în această iarnă. După ce a plecat de la CSM Bucureşti, pivotul a anunţat că renunţă la handbal, dar a fost convinsă să mai joace, cel puţin până în vară.

Ea se alătură internaţionalelor Sanna Solberg, Vilde Ingstad şi Marit Jacobsen, care au fost cu Norvegia la Euro 2018. Vedetele echipei din Esbjerg sunt însă portarul danez Sandra Toft, căpitanul echipei, dar şi olandeza Estavana Polman, soţia celebrului jucător olandez Rafael van der Vart. Esbjerg are obiectiv câştigarea Cupei EHF, dar şi a campionatului în Danemarca.

"Cred că suntem una dintre echipele favorite la titlu, dar şi formaţii precum Siofok sau Bietigheim sunt, de asemenea, foarte puternice. Adversarele din grupă nu sunt facile, toate au jucătoare de valoare, nume mari în handbal", a declarat antrenorul Jesper Jensen.

Măgura Cisnădie le-a pierdut în această iarnă pe fostele campioane mondiale Deonise Fachinello şi Mariana Costa, dar s-a întărit cu Oana Chirilă Ţiplea şi Ionela Dinu.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează