SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢ

Au "închiriat" galeria Rapidului » CSM Bucureşti se va baza azi pe încurajările fanilor giuleşteni în meciul cu HCM Baia Mare

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 11:50

Liga Naţională propune astăzi un duel tare, între CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, de la ora 18:00, în direct la Digi 2. Oana Manea şi Eliza Buceschi au prefaţat partida, detalii aici!

HCM Baia Mare va fi susţinută la Bucureşti, în această seară, de nu mai puţin de 500 de fani, care vor face deplasarea cu autocarele. Conducerea echipei a pus la dispoziţie gratuit pentru abonaţi mijloacele de transport, ceilalţi suporteri trebuind să plătească doar 20 de lei.

Pentru că nu are o galerie proprie, CSM Bucureşti s-a gîndit ce poate să facă pentru a ţine piept oaspeţilor. Conducătorii formaţiei din Capitală au "închiriat" astfel, la acest meci, galeria echipei de fotbal a Rapidului pentru a le încuraja pe Vărzaru şi compania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
vali12
vali12  •  05 Martie 2015, 20:06

I-au inchiriat exact ca pe curve, cam asta inseamna galeria de sub pod :)))

mario_seppona
mario_seppona  •  05 Martie 2015, 19:17

odata cu evolutia sub orice critica a celor de la baia mare, si au inghitit limba si toti mancatorii de rahat vizavi de subiectul asta! multe clase diferenta azi intre cele 2 echipe! baia mare e nemeritat pe primul loc! sper sa nu ramana asa clasamentul, si csm sa si recupereze punctele!

mario_seppona
mario_seppona  •  05 Martie 2015, 18:43

pana la pauza doar clopurile ce au jucat la baia mare!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează