SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANUNȚ

Cristina Neagu continuă la CSM București până în 2025

Cristina Neagu / FOTO: Imago
Cristina Neagu / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 12:19 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 19:39

Cristina Neagu (35 de ani), din 2017 la CSM București, va continua printre „tigroaice” cel puțin încă un sezon, până în vara lui 2025.

CSM București a convins-o pe Cristina Neagu, de 4 ori desemnată cea mai bună handbalistă a lumii, să semneze prelungirea contractului scadent în vara lui 2024. Astfel, interul stânga va rămâne printre „tigroaice” cel puțin încă un sezon, adică până în vara lui 2025.

Presa internațională scrie că un sponsor important a rupt contractul cu Halep. Cum a răspuns Simona
PARTENERIAT
Presa internațională scrie că un sponsor important a rupt contractul cu Halep. Cum a răspuns Simona

Cristina Neagu, până în 2025 la CSM București

„Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București și de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiți și să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a transmis Cristina.

Precedenta înțelegere, valabilă până la finalul sezonului în curs, îi aducea Cristinei Neagu 20.000 de euro lunar.

Este posibil ca noul contract să prevadă un salariu plafonat la 6.000 de euro lunar, conform noii legi pe care a adoptat-o Guvernul României, ca salariul maxim pe care îl poate plăti un club finanțat din bani publici să nu depășească 30.000 de lei. Contractul încă în vigoare, valabil până în vara lui 2024, nu este afectat. Până atunci, Neagu va continua să încaseze 20.000 de euro lunar.

Cristina Neagu continuă la CSM București până în 2025
Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM București

Cu Neagu în echipă, CSM București a câștigat trei titluri de campioană națională, în 2018, 2021 și 2023.

VIDEO » Ce planuri are Cristina Neagu după retragere

Mai multe știri din handbal:

Însărcinată cu primul copil, Sorina Grozav a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Gicu: „Poate nu veți crede, dar...”

Victorie categorică pentru CSM București în confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (13)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  16 Noiembrie 2023, 16:04
Postat de MaxiP pe 10 Noiembrie 2023, 19:25

Ma, deci conceptiile astea conform carora Neagu si Vasile sunt marea problema a clubului ma dau pe spate. Sigur, nu lipsa de viziune existenta cativa ani buni de a forma un prim 7 complet, asta nu a fost o problema, adevarul e ca fara inter drept si fara coordonator de joc, dar si fara Neagu, echipa ar fi mers cu mult mai bine, eu cred ca luau la pas Liga Campionilor, cred ca Gyor si Vipers se desfiintau din lipsa de perspective pe termen lung. Am mai auzit asta si pe la nationala, ca vai de mine, fara Neagu care e individualista (nu stiu de unde aceasta concluzie), nationala ar fi in top. Si le-a dat Neagu ocazia in cateva randuri sa vedem echipa asta de top fara ea, ce sa vezi, s-a vazut clar ca e doar o mare pierdere, absolut niciun castiga fara ea. Din fericire echipa a aratat intr-adevar un oarecare potential si fara ea, denotand ca este totusi la un anumit nivel, totusi au aparut si rezultate gen remiza cu Austria, sau imi amintesc la Euro 2018 cand dupa ce s-a accidentat, efectiv nationala nu a mai tinut pasul in meciurile grele din fazele finale. Deci conceptiile astea efectiv nu au niciun substrat, CSM Bucuresti a inceput sa mearga prost de cu vreo 2 ani inainte de instalarea lui Adi Vasile, ba chiar indraznesc sa spun ca sezonul trecut, ca joc, CSM a avut cel mai bun an de la ultimul Final 4 prins. Mai fusesera si alti antrenori intre timp.

Problema e ca echipa nu joaca nimic....

MaxiP
MaxiP  •  11 Noiembrie 2023, 16:43
Postat de AdrianUCV1948 pe 11 Noiembrie 2023, 00:08

Pintea la fel ce?

Deci e problema ca Bucurestiul joaca cu straine, de altfel asta distruge handbalul romanesc, ca sunt jucatoarele straine, pe de alta parte Pintea si Neagu distrug echipa, ar trebui sa plece. Cu antrenorii la fel, is slabi astia de aici, da' ar trebui sa fie romani, da totusi parca astia romani nu sunt antrenori... eu cred ca asa, ca natiune, ne confruntam in general cu o tulburare bipolara importanta.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  11 Noiembrie 2023, 00:08
Postat de Razvan pe 10 Noiembrie 2023, 13:00

O distrus jocul echipei an de an, de asta a plecat gulden, pintea la fel

Pintea la fel ce?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează