SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Gheorghe Tadici, un nou derapaj! Înjurături la adresa unei jucătoare în timpul meciului

Gheorghe Tadici (70 de ani)
Gheorghe Tadici (70 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 20:20 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 20:34

Gheorghe Tadici (70 de ani) a avut un nou derapaj verbal, în timpul meciului HC Zalău – SCM Râmnicu Vâlcea 25-32.

Cunoscut pentru ieșirile de limbaj violent pe care le are la adresa jucătoarelor sale, antrenorul de la HC Zalău a avut un nou derapaj în timpul partidei.

Gheorghe Tadici, înjurături în timpul partidei

Deranjat de modul în care formația sa joacă, Gheorghe Tadici a avut o ieșire nervoasă și și-a înjurat o elevă.  „Îmi vii mâine cu cererea, 50% leafă. F***** gura m**** să-ți f** astăzi și mâine”, a spus Tadici, potrivit Hotnews.

Sancțiunile primite de Gheorghe Tadici în anul 2021:

Anul trecut, Tadici a fost amendat de 4 ori, din cauza comportamentului său:

  • 2 martie: 1.000 lei amenda pentru declarații cu caracter jignitor făcute în mass media;
  • 30 august: 600 lei amenda pentru comportament nesportiv la meciul dintre Zalău și Rapid (memoriu făcut de abitrii jocului);
  • 7 septembrie: 8 etape suspendare și 1.000 lei amendă pentru insulte, jigniri și amenințări la adresa jucătoarelor lui la un time-out (memoriu făcut de Alexandru Dedu);
  • 1 decembrie: 6 etape de suspendare și 4.000 de lei amendă pentru bruscarea propriei jucătoare în timpul unui meci (memoriu făcut de Alexandru Dedu).

În iunie 2022, Tadici a avut un conflict de la distanță cu Cristina Neagu. Interul stânga de la CSM a lansat un atac direct la adresa formației conduse de Gheorghe Tadici, și la adresa arbitrilor băimăreni Alin Gherman și Adrian Moldovan. Neagu a dat de înțeles că Rapid, rivala CSM-ului și cea cea a câștigat campionatul, a avut o misiune ușoară la Zalău. 

În replică, Tadici, antrenorul de la Zalău, a răspuns punctual acuzațiilor: „Prost e Nicușor Dan că îi dă salariul ăla! În jurul ei e vid”. Tadici a scăpat fără sancțiuni după acel incident. 

Narcisa Lecușanu: „Tadici era foarte vulcanic”

Narcisa Lecușanu (46 de ani), fostă handbalistă la echipe precum CS Știința Bacău, Borussia Dortmund, Aalborg sau Oltchim Râmnicu Vâlcea, a vorbit în octombrie la emisiunea GSP Live, moderată de către jurnalistul Costin Ștucan, despre colaborarea cu Gheorghe Tadici, despre care a spus că a fost una cu perioade bune și mai puțin bune. 

„Tadici era foarte vulcanic. Capacul și frustrarea mea au fost cred la Olimpiada din 2008, când a fost exagerarea maximă. Eu cred că se putea lua o medalie, dar faptul că grupul nu a mai fost grup... Aș spune că domn profesor a avut o chestie cu un condus spartan. Avea o chestie când se ducea la o jucătoare și îi zicea despre cealaltă că nu poate face ceva, creând astfel metoda dezbină și cucerește. Metoda asta nu e întotdeauna bună, pentru că tu cu grupul poți câștiga un meci. 

Nu cred că mai funcționează asta acum, poate funcționa atunci. Spunea despre anumite colege că «vezi, tu miroși, că cineva nu te suportă, că ai părul negru și cealaltă îl are blond». Erau chestii personale, numai personale, nu țineau de joc. Și atunci asta era dezbinarea, când să te aduni?”, a mai punctat Narcisa Lecușanu.

Citește și: 

Înfrângeri pe teren propriu în Liga Campionilor pentru Alba Blaj și CSM Târgoviște

Rafael Nadal, declarat omul anului în 2022 » Un altfel de interviu cu ibericul: „Îmi place vinul, dar în ultima vreme l-am limitat, aproape interzis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ceaiuri
ceaiuri  •  28 Decembrie 2022, 12:04

cred ca a sosit momentul sa se ...bucure de pensie

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  24 Decembrie 2022, 22:52
Postat de sughibughi pe 24 Decembrie 2022, 09:46

Tadici are dreptate

Sper sa ajunga si fata ta pe mana unuia ca Tadici, cred ca si atunci o sa aiba dreptate.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  24 Decembrie 2022, 22:51
Postat de mattteo pe 23 Decembrie 2022, 20:56

Ba nu mai poate bărbatul sa dea o injuratura o data la 3 luni ca vin feministii astia *** din generatia Z sa ne spună noua cum trebuie.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează