SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL BRAŞOV

Muller: "Fetele au spus că nu se antrenează dacă nu vor fi plătite de săptămîna viitoare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2009 00:00

Tehnicianul echipei Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a declarat, miercuri, după şedinţa de pregătire, că elevele sale i-au spus că dacă nu vor primi banii restanţi începând de săptămâna viitoare, nu vor mai veni la antrenamente.

Tehnicianul a mai dezvăluit că tot din cauza problemelor financiare Barbosa nu vrea să facă deplasarea în Norvegia pentru jocul cu Byassen din sferturile Cupei EHF. "Pe lângă problema mare legată de adversar, mai este şi partea financiară, fetele spunându-mi că, dacă nu vor primi măcar o parte din banii restanţi, nu se vor mi antrena de săptămâna viitoare", a declarat Muller.

Referitor la dubla cu norvegiencele, tehnicianul a spus că "vor fi două meciuri foarte importante şi foarte grele". "Byassen are o echipă foarte tare, este la egalitate de puncte cu Larvik şi chiar le-a condus în meciul direct. Şe ştie valoarea handbalului norvegian şi va fi dificil, dar avem un atu în faptul că jucăm al doilea meci acasă. Important este să venim cu un rezultat bun de la Trondheim", a completat Muller.

Partida tur din sferturile Cupei EHF dintre Byassen şi Rulmentul este programată sâmbătă de la ora 18:00 la Trondheim.

Sursă: NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  11 Martie 2009, 12:09

Verificati titlul!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează