SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/ OLTCHIM-VIBORG 31-32

Narcisa Lecuşanu: "Ne pare rău că nu am învins"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Narcisa Lecuşanu a declarat la finalul meciului retur din finala Ligii Campionilor pe care Oltchim a pierdut-o, scor 31-32, că este mîndră de ceea ce a reuşit în ultimii ani la Oltchim.

"Ne bucurăm foarte mult pentru ce am reuşit, însă ne pare rău că nu am putut să obţinem o victorie. Viborg a jucat foarte bine în această seară, au meritat să cîştige acest trofeu. A fost cel mai important meci din cariera mea, este ultimul", a spus Narcisa Lecuşanu.

"Sunt mîndră că am reuşit să realizăm atîtea lucruri frumoase la Oltchim de-a lungul ultimilor ani. Există un grup fenomenal la Vîlcea. Este păcat că nu s-a mai creat o altă echipă de valoare mare în România", a adăugat Lecuşanu.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
 •  16 Mai 2010, 13:36
Postat de pe 15 Mai 2010, 23:58

maghiar nenorocit mars la tine in pusta

Mamaligarii, oltenii, prazarii, miticii sa se n-toarca peste munti. KVSC rulez. Remember 19.Aug.2008. Beijing :)

 •  16 Mai 2010, 11:22

noua ne pare bine ca te retragi, fara tine in teren la anul sigur o sa ia oltchimul liga campionilor, cum ar fi luat o si anul asta daca stateai pe tusa....

 •  16 Mai 2010, 10:36

Narci daca aveai respect fata de suporteri, ascultai si acceptai sa nu mai incurci echipa macar in finala. DACA ai bun simt cat de putin NU te mai prezinti la nationala, pt jocul cu Elvetia(mana a 4 a ca valoare) si lasi locul pt una tanara , de perspectiva . Daca Nu sa te iei cu socrutau de mana si sa va aruncati in olt, facand un mare bine handbalului !Altfel , Stii ca vorbesti sa te afli in treaba, pentru ca nu o sa te RETRAGI,10000 de euro-lunar o sa-i castigi intr-un an de zile . LUCA gande

Vezi toate comentariile (11)
Comentează