SPORTURI  »  HANDBAL  »  PROPUNERE

CS Rapid propune o măsură drastică după scandalul cu Cristina Neagu: „Nu am înțeles niciodată de ce s-au comportat așa cu noi”

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 16:31 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 17:01

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a reacționat după ce clubul a fost amendat ca urmare a faptului că fanii giuleșteni au înjurat-o pe Cristina Neagu la meciul din Cupa României, cu CSM București (24-31), jucat pe 20 februarie.

Comisia de Disciplină a decis amendarea clubului alb-vișiniu cu 8.000 de lei, iar oficialul giuleștenilor propune o măsură drastică, pentru prevenirea altor scandaluri.

Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”
METROSPORT
Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

CS Rapid propune o măsură drastică după ce clubul a fost amendat

Oficialul giuleștenilor susține ideea ca galeria Rapidului să nu mai vină la meciurile în care CSM București e gazdă, iar fanii „tigroaicelor” să nu mai vină la meciurile din Sala Rapid.

„Noi vom propune ca cei de la CSM București să nu vină în Giulești și noi să nu mergem în Sala Polivalentă. Dacă nu suntem bine primiți și întotdeauna deranjăm în Sala Polivalentă, mai bine nu mai mergem. Nu este posibil ca noi să primim invitații la cele mai proaste loje, iar ei să primească cele mai bune locuri! Nu mai contează. Pentru mine subiectul este închis.

Este un derby cum era înainte Steaua – Dinamo și asta dă culoare handbalului feminin. Rapidul a făcut să se vorbească atât de mult despre handbal și de aceea nu am înțeles niciodată de ce s-au comportat altfel cu noi și cu galeria noastră”, a spus Bogdan Vasiliu pentru sptfm.ro.

Anul trecut am fost mai buni decât CSM București per ansamblu, iar anul CSM București e mai bună și acceptăm lucrul acesta.

- Bogdan Vasiliu

Citește mai multe despre scandalul dintre fanii Rapidului și Cristina Neagu:

CSM București, comunicat anti-Rapid și FRH: „Au aruncat cu obiecte și lichide în teren”

Încă o replică acidă în conflictul Rapid - CSM București: „Adevărata față a celor întâmplate între un club de tranziție și clubul nostru de tradiție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
TraianX
TraianX  •  03 Martie 2023, 13:52

Asta e adevarata fata a galeriei rapid ca si la steaua dinamo craiova, etc. Daca vorbim de desfiintarea unor echipe , in aceasta situatie ar fi Rapid , Steaua ,Dinamo , echipele studentesti , de primarii, etc. care ar vtrebui sa participe la amatori nu la profesionisti.

Hcm27
Hcm27  •  01 Martie 2023, 18:25

Ce tare e Trollus asta!A dat-o pe latina romani!

10Klaudiu
10Klaudiu  •  01 Martie 2023, 17:48

Cum se spune atunci cand.... ,,***a *** la ***,, ?? Pacat ..... comportamentul nesimtit al galeriei la acel meci de handbal ..... a stricat imaginea clubului. PS. Sau poate asta e imaginea cea dreapta ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează