SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORIOR

VIDEO Rapid confirmă și după victoria cu Vipers: s-a distrat pe terenul revelației din „Liga Florilor” + Vâlcea și Brăila au oferit meciul sezonului

FOTO: Facebook @handbalrapidbucuresti
FOTO: Facebook @handbalrapidbucuresti

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 20:23 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 20:34

Rapid s-a impus în deplasarea de la Craiova, scor 32-25, în runda cu numărul 11 din Liga Națională de handbal feminin. Tot astăzi, Dunărea Brăila a trecut cu 38-37 de SCM Râmnicu Vâlcea.

Rapid a confirmat forma bună arătată în ultimele săptămânii. În week-end au atins apogeul, o victorie 30-29 în fața lui Vipers Kristiansand, câștigătoarea ultimelor 3 ediții din Liga Campionilor.

ABSOLUT FABULOS! U-BT Cluj continuă să scrie istorie în Eurocup » Cea mai mare victorie din istoria recentă a baschetului românesc
Eurocup
ABSOLUT FABULOS! U-BT Cluj continuă să scrie istorie în Eurocup » Cea mai mare victorie din istoria recentă a baschetului românesc

Elevele lui David Ginesta Montes au obținut cea mai clară victorie stagională chiar în sala revelației SCM Craiova, ocupanta poziției secunde în „Liga Florilor”.

Meciuri spectaculoase în „Liga Florilor”

Astăzi s-au mai disputat 3 partide. Măgura Cisnădie s-a impus cu 28-27 la Zalău, Bistrița a trecut cu 33-28 de Corona Brașov, iar SCM Râmnicu Vâlcea și Dunărea Brăila au oferit o reprezentație de gală, un meci decis în ultimele minute în favoarea brăilencelor, scor 38-37.

CSM București este liderul competiției, cu victorii pe linie în primele 10 runde. „Tigroaicele” sunt urmate de SCM Craiova, Rapid și Gloria Bistrița.

VIDEO. CSM București este liderul competiției, cu victorii pe linie în primele 10 runde. „Tigroaicele” sunt urmate de SCM Craiova, Rapid și Gloria Bistrița.

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Elisabeta Lipă, în lacrimi la Gala Canotajului » A amintit de recentul deces al campionului olimpic Dimitrie Popescu: „Durerea este foarte mare”

Simona Halep, la fel ca Djokovic, Nadal sau Alcaraz » În rând cu marile staruri din tenis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  15 Noiembrie 2023, 21:09

Primarese sau tigroaice ? Primarese pt ca este echipa primăriei generale ( inventata de PSD prin Sorin Opresc 50%, , fugar condamnat - ascuns prin Grecia) și nu *** deoarece nu au nici cea mai mica legătură cu bietele animale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează