SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Un nou episod şocant în Liga Naţională de handbal: le-au furat cartonul de time-out!

Foto: sport.bacaul.ro
Foto: sport.bacaul.ro

Articol de - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 11:36

Spectatorii de la Odorhei au pus şi ei umărul la egalul nesperat al favoriţilor în meciul cu Ştiinţa Bacău.

Etapa şi evenimentul în Liga Naţională la handbal! După "cazul ecusoanele", "transferuri cu bani în plic", luni a avut loc un nou episod şocant!

La partida dintre HC Odorhei şi Ştiinţa Bacău, antrenorul Matteo Garalda, de la Bacău, a vrut să ceară time-out în ultimul minut de joc! Moldovenii aveau acest drept după ce pînă atunci, în meci, ceruseră cîte un timp de odihnă pe repriză.

Surpriză însă, cartonaşul pe care trebuia să-l pună pe masa oficială nu a mai fost de găsit! "Da, e-adevărat, spectatorii ne-au furat pur şi simplu cartonul de time-out", a declarat managerul Ştiinţei, Puiu Ciobanu.

Degeaba au cerut băcăuanii time-out, fără cartonaş, observatorul Sorin Nica nici nu a vrut să audă!

În aceste condiţii, de la 27-21, gazdele au marcat de şase ori consecutiv, incredibil, şi au luat un punct nesperat în cele din urmă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zidane92
zidane92  •  08 Octombrie 2014, 14:59
Postat de stelistulbrasov pe 08 Octombrie 2014, 11:20

Mai gsp-istilor sunteti chiat tampiti.....Din articol inteleg ca au dat SASE goluri intr-un minut?????

Spatiu lipsa in ziar ,si alta exprimare megaultrahiper interesanta nu au gasit!

gzoltan
gzoltan  •  08 Octombrie 2014, 12:22
Postat de whiteredarad pe 08 Octombrie 2014, 11:20

Am vazut meciul,pe final gazdele au fost luate pe umeri de arbitri,care nu au mai vazut faulturi,pe atacul Bacaului,iar la ultimul gol,,la ultima faza,la dupa sutul in bara,localnicul ce a prins mingea la semicerc a calcat6 ,clar linia,fapt neluat in seama de dcei doi fluierasi. La hambal arbitri au devenit o mare probelma.Multi nici nu stiu,nici nu pot,in plus sint si hoti. Fara o limpezire a acestui aspect prevad ca va fi jale.

1. La handbal e foarte usor sa fi subiectiv, fazele se succed rapid, de multe ori s-ar putea da decizii in ambele directii. Eu cred ca la meciul respectiv s-a gresit in defavoarea ambelor echipe. 2. Ultima faza: a fost un sut respins de portar, nu de bara, iar pivotul nu a calcat deloc in semicerc si nici pe linie. Sigur te-ai uitat la meci? ://www.digisport.ro/Sport/HANDBAL/VIDEO+HC+Odorhei+-+Stiinta+Bacau+27-27+Final+de+infarct 3. Hambal = handbal :)

magura
magura  •  08 Octombrie 2014, 12:20

CITAT: "antrenorul Matteo Garalda, de la Bacău, a vrut să ceară time-out în ultimul minut de joc! Moldovenii aveau acest drept după ce pînă atunci, în meci, ceruseră cîte un timp de odihnă pe repriză." "În aceste condiţii, de la 27-21, gazdele au marcat de şase ori consecutiv, incredibil, şi au luat un punct nesperat în cele din urmă." Bai, sunteti nebuni? Se intelege ca s-au dat 6 goluri intr-un minut!! :)))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează