SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MOSCOVA

Adio, Turneul Campionilor? » Tecău şi Mirnyi au fost eliminaţi la Moscova şi se îndepărtează de locul 8

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 octombrie 2013 17:52

Perechea Horia Tecău/Max Mirnyi (România/Belarus), cap de serie numărul unu, a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 746.750 de dolari.

Tecău şi Mirnyi au fost învinşi, în sferturile de finală, cu scorul de 7-6 (9/7), 6-1, după o oră şi şapte minute, de cuplul britanic Ken Skupski/Neal Skupski.

Horia Tecău şi Max Mirnyi vor primi 45 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 6.670 de dolari.

În aceste condiţii, Tecău şi Mirnyi au rămas pe locul 9 în clasamentul anului, cel care contează pentru Turneul Campionilor, primul care nu asigură calificarea la ultima competiţie importantă pe 2013.

Cei doi mai au două turnee la dispoziţie să-i depăşească pe polonezii Fyrstenberg şi Matkowski, la Basel sau Valencia în săptămîna următoare sau la mastersul de la Paris de peste două săptămîni. Polonezii continuă turneul de la Viena şi se pot distanţa în clasament.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  17 Octombrie 2013, 22:28

Noroc c-au pierdut si polonezii. Multi ii tot acuzati ca nu merita, dar nu vad cu ce ar merita Fyrstenberg si Matkowski mai mult ca ei. Eu imi doresc sa reuseasca chiar daca nu merita

glorie
glorie  •  17 Octombrie 2013, 20:41

Au castigat 4 turnee dar asta pentru ca a servit bine Max! In rest, belarusul nu mai poate. E batran, abia se misca si nu poate juca la capacitate maxima decat 30% din sezon!

celtics
celtics  •  17 Octombrie 2013, 18:11

penibili tot anul si acum vreti sa fiti intre cei mai buni 8 jucatori din lume? stati acasa, n-ati jucat nimic anul asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează