SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Alexandra Dulgheru a trecut în turul doi în turneul de la Sydney

Alexandra Dulgheru în acțiune
Alexandra Dulgheru în acțiune

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 10:37

Alexandra Dulgheru nu a avut deloc emoţii în debutul turneului de la Sydney, dotat cu premii de 637.000 de dolari. Tenismena română a păşit în turul secund după ce a învins-o clar (6-1, 6-1) pe suedeza Sofia Arvidsson. Meciul nu a durat decît 72 de minute.

8.800 de dolari şi 60 de puncte WTA a primit Alexandra pentru victoria cu Sofia Arvidsson. Cu suedeza se întîlnise şi în calificările turneului, unde pierduse, dar a putut urca pe tabloul principal după ce a cîştigat locul de lucky loser. A existat şi o a 3-a confruntare directă la Sydney, dar la dublu, unde perechea Dulgheru/Michaela Krajicek (Cehia) a cedat în faţa cuplului Arvidsson (Suedia)/Jelena Dokoci (Australia) cu 6-1, 6-3.

În turul secund, Dulgheru (22 de ani) se va confrunta cu cehoaica Petra Kvitova, numărul 1 mondial, calificată direct în această fază..

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
pancone84
pancone84  •  09 Ianuarie 2012, 11:22

Deci pana la urma a pierdut 2 din 3 meciuri cu Arvidsson si totusi este in turul 2. E greu de analizat daca Arvidsson a avut o zi foarte slaba sau Dulgheru si-a facut temele si a jucat foarte bine. Oricum, inconstanta e la ea acasa in jocul romanilor sau romancelor. Cu Kvitova nu prea poti avea multe sperante, doar sa nu se faca de ras.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează