SPORTURI  »  TENIS  »  COLABORARE

Darren Cahill a început să lucreze cu o nouă jucătoare din circuitul WTA » „Sper să fie pe termen lung”

Darren Cahill, în loja Amandei // foto: captură Twitter +18   FOTO
Darren Cahill, în loja Amandei // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 08:50 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 09:35

Amanda Anisimova (20 de ani, locul 78 WTA) a dezvăluit că a lucrat alături de Darren Cahill (56), fostul antrenor al Simonei Halep, în această săptămână.

Americanca Amanda Anisimova are parte de o săptămână de vis la Melbourne. În această dimineață, după 6-2, 6-0 cu Daria Kasatkina, s-a calificat în finala turneului Summer Set 2, unde o va înfrunta pe câștigătoarea din duelul Ann Li - Aliaksandra Sasnovich.

Alături de Amanda în această săptămână excelentă pentru ea s-a aflat Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep. Cei doi testează posibilitatea de a colabora pe termen lung, iar începutul e promițător.

Simona Halep - Veronika Kudermetova în finala Melbourne Summer Set 1, după ce Naomi Osaka s-a retras!
MELBOURNE SUMMER SET 1
Simona Halep - Veronika Kudermetova în finala Melbourne Summer Set 1, după ce Naomi Osaka s-a retras!

Darren Cahill, alături de Amanda Anisimova în această săptămână

„Suntem la început, începem să ne cunoaștem. Vom vedea cum va merge, sper să fie ceva pe termen lung. Chiar sper că va fi așa.

Îl respect foarte mult, sunt foarte fericită că mi s-a alăturat săptămâna asta și m-a ajutat. Sunt atât de fericită că a fost aici, cu mine!”, a declarat Anisimova.

În această săptămână, Amanda a obținut 4 victorii, două dintre acestea împotriva unor jucătoare din România: 2-1 cu Alison Van Uytvanck, 2-0 cu Sorana Cîrstea, 2-1 cu Irina Begu și 2-0 cu Daria Kasatkina.

Darren Cahill a început să lucreze cu o nouă jucătoare din circuitul WTA » „Sper să fie pe termen lung”
Amanda Anisimova // foto: Guliver/gettyimages

Simona Halep și Darren Cahill au lucrat împreună timp de 5 ani

Colaborarea dintre Simona și Darren s-a încheiat în septembrie 2021. A fost a doua oară când Halep și Darren Cahill s-au despărțit. În noiembrie 2018, jucătoarea anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Ulterior, în septembrie 2019, Halep a declarat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.

Cei doi au început să lucreze împreună pentru prima oară în vara lui 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018, și a ajuns pe locul 1 WTA.

Zilele trecute, Darren a întâlnit-o la Melbourne pe Simona. Ei s-au fotografiat împreună, Simona publicând rezultatul pe contul de Twitter, alături de un mesaj emoționant:

„Această persoană m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi. Am atins cele mai înalte culmi din tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și alături de mine! Au fost cei mai buni 5 ani, a fost atât de bine să te văd astăzi, D!”

+14 FOTO

Citește mai multe știri din tenis: 

Situația lui Djokovic provoacă noi dezbateri » Comparația RO Vaccinare între Australia - Serbia: ce arată cifrele

„Lecția e că încă iubesc tenisul!” » Simona Halep, toate declarațiile după calificarea în finala Melbourne Summer Set 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  08 Ianuarie 2022, 13:33

Incredibil, Cahill a tradat-o pe Swiatek:)))Un jurnalist roman l-a vazut in tribuna cand se antrena poloneza !:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează