SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO Apariție spectaculoasă la GSP Live » O fostă campioană națională are 21 de tatuaje la 20 de ani: „N-am cum să le regret”

La 20 de ani, Andreea Prisăcariu are deja 21 de tatuaje +49   FOTO
La 20 de ani, Andreea Prisăcariu are deja 21 de tatuaje

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 14:44 / Actualizat sambata, 22 august 2020 12:06

Andreea Prisăcariu (20 de ani), fostă campioană națională de tenis la trei categorii de vârstă, a fost invitată recent la GSP Live, unde și-a spus povestea carierei și a rememorat epsioade deosebite trăite în circuit. 

În prezent pe locul 678 în clasamentul WTA - loc pe care Andreea și-a promis că o să-l îmbunătățească rapid - jucătoarea de tenis e strâns legată de tatuajele sale. Are nu mai puțin de 21, ea explicând în studioul GSP Live care e semnificația acestora: 

„Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine.

N-am cum să le regret. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a mărturisit Andreea Prisăcariu, la GSP Live. 

În circuitul WTA, slovena Polona Hercog (29 de ani, 47 WTA) și americanca Bethanie Mattek-Sands (35 de ani, 20 WTA la dublu) sunt două dintre cele mai tatuate jucătoare.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Citește și alte știri despre tenis: 

VIDEO Dezvăluiri în premieră despre Bianca Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

Întâmplare uluitoare povestită la GSP Live » Răfuială în lotul de tenis feminin al României: „Am rămas fără prosop, am zgâriat-o cu «ghearele»”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
alexzece
alexzece  •  24 August 2020, 02:38

Femeie ce-si ofera trupul usor.

tricisport
tricisport  •  23 August 2020, 16:35
Postat de gicab pe 23 August 2020, 00:48

Poți sa ne faci tu un rezumat?

De ce, ai probleme cu citirea? Sau cu intelegerea?

tricisport
tricisport  •  23 August 2020, 14:16
Postat de gicab pe 23 August 2020, 00:48

Poți sa ne faci tu un rezumat?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează