SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Carlos Ramos, în centrul unui alt scandal! Și Danielle Collins s-a certat cu arbitrul care a înnebunit-o pe Serena

Carlos Ramos // FOTO: Reuters +3   FOTO
Carlos Ramos // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 11:21

Americanca Danielle Rose Collins, locul 35 WTA, a pierdut meciul contra cehoaicei Petra Kvitova, locul 6 WTA, scor 6-7, 0-6, în semifinalele Australian Open.

În primul game al setului secund, la 30-15 pentru Petra Kvitova, a avut loc un moment tensionat. Danielle Collins s-a certat cu arbitrul portughez Carlos Ramos, 48 de ani. Americanca a servit foarte bine, Kvitova a reluat slab, iar Collins ar fi câștigat punctul, dar Ramos a decis rejucarea punctului, după ce aparatul care indică faptul că mingea a atins banda fileului a bipăit.

Collins a servit din nou, dar înainte ca racheta să lovească mingea, aparatul a bipăit din nou. Mingea s-a dus afară, iar arbitrul Carlos Ramos a decis ca Danielle să piardă primul serviciu, spre nemulțumirea jucătoarei.

Collins s-a enervat și s-a dus la Ramos, cerând rejucarea punctului, ca la faza anterioară. „Acum un minut ai cerut să rejoc punctul. Acum îmi zici să joc cu al doilea serviciu. Așa e mereu când servesc bine...”, i-a reproșat Collins. Ulterior, Collins a pierdut game-ul și nu a câștigat niciun game în setul secund.

Fanii s-au enervat

Carlos Ramos i-a înfuriat și pe fanii americancei, iar aceștia au scris sute de mesaje dure pe Twitter, jignindu-l și cerând ca acesta să nu mai arbitreze în circuitul feminin.

„Carlos Ramos a distrus meciul Serenei la US Open în mod intenționat. Nu trebuia ca acum să primească acest meci”

„Hoțul Carlos Ramos i-a furat Serenei US Open-ul și acum vrea facă asta cu Danielle. Ce naiba e în neregulă cu acest băiat?”

„Carlos Ramos își bate joc de altă americancă. Concediați-l pe acest gunoi”

„Carlos Ramos nu trebuie să mai arbitreze meciuri la feminin”mesaje pe Twitter

Carlos Ramos a fost în centru unul scandal și la US Open, la finala dintre Serena Williams și Naomi Osaka, când a sancționat-o pe americancă pentru că a primit sfaturi din tribună de la antrenorul Patrick Mouratoglu. (Detalii AICI)

Citește și: 

S-a stabilit finala feminină la Australian Open » Petra Kvitova și Naomi Osaka vor juca pentru trofeu și pentru locul 1

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează