SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Superlovitură din partea Simonei Halep: "Când joacă numărul 1, poți doar să apreciezi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 10:35

Simona Halep, locul 1 WTA, a ajuns în sferturi la Australian Open după ce a trecut de Naomi Osaka, locul 72 WTA, scor 6-3, 6-2.

Simona Halep a jucat extrem de bine, a lovit excelent, mingile trimise de ea au fost excelent plasate și Osaka nu a avut replică în multe momente. În setul doi, la 4-2, Simona a avut o lovitură de excepție. Halep a lovit un lung de linie perfect, cu forehand-ul, și a câștigat game-ul.

 

"Când numărul 1 joacă, poți doar s-o apreciezi", a titrat pagina de Twitter de la Australian Open, după o lovitură excelentă a Simonei Halep, la 3-1.

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP

1. IMPECABILĂ! » Simona Halep a pulverizat-o pe Naomi Osaka și atinge cea mai bună performanță din carieră la Australian Open!

2. SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA // Prima reacție a Simonei Halep după meciul perfect de la AO: "Turneul ăsta e ca un maraton!" » Ce zice despre starea fizică

3. AUSTRALIAN OPEN. Manualul de demolare "Simona Halep, lider mondial": intimidare 100% » 3 concluzii după Simona Halep - Naomi Osaka, cel mai bun meci al jucătoarei noastre

4. AUSTRALIAN OPEN  // Maratonista Simona Halep » Detaliul incredibil apărut după calificarea în sferturi la AO 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  22 Ianuarie 2018, 14:38
Postat de simonhalep pe 22 Ianuarie 2018, 14:24

Nimereală. Naomi e însă superbă. Japoneză negresă. Mai rar. Dacă nu-i iese cu tenisul poate oricând să schimbe cu o carieră de fotomodel. Sau dans la bară. Sport olimpic, deh.

Nimereala ca Naomi este negresa si japoneza .... Mai rar sa avem o romanca nr 1 WTA !! . Faptul ca nu apreciezi munca si rezultatele Simonei Halep tine strict de modul tau de a gandi si poate de anumite emotii personale . Iti doresc in viata privata si sociala , succesul pe care il are Halep in cariera sportiva .

simonhalep
simonhalep  •  22 Ianuarie 2018, 14:24

Nimereală. Naomi e însă superbă. Japoneză negresă. Mai rar. Dacă nu-i iese cu tenisul poate oricând să schimbe cu o carieră de fotomodel. Sau dans la bară. Sport olimpic, deh.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close