SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Caroline Wozniacki nu mai e nr. 1 mondial după ce a fost învinsă de Kim Clijsters în ”sferturile” AO

Wozniacki trebuie să mai aștepte pînă să triumfe într-un turneu de Mare Șlem  Foto: australianopen.com
Wozniacki trebuie să mai aștepte pînă să triumfe într-un turneu de Mare Șlem Foto: australianopen.com

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2012 10:46

67 de săptămîni a stat Caroline Wozniacki pe primul loc în clasamentul celor mai bune tenismene din lume. Daneza a trebuit să-şi părăsească ”tronul” în urma eşecului suferit în faţa belgiencei Kim Clijsters în ”sferturile” Australian Open, 3-6, 6-7 (4).

Ajunsă la şefie fără să fi cîştigat măcar un turneu de Mare Şlem - a şi fost adesea criticată că a strîns puncte numai din turnee mici -, sportiva de 21 de ani nu disperă: ”În acest moment nu mă gîndesc cu adevărat la locul 1 mondial. M-am aflat pe această poziţie o bună perioadă de timp, am terminat două sezoane acolo, aşa că abia la finele anului vom vedea cine va fi mai bună, cine va fi mai constantă. Sînt convinsă că pot redeveni lider, nu sînt îngrijorată”.

Trei tenismene o pot înlocui pe Wozniacki ca nr. 1 mondial. Acestea sînt bielorusa Victoria Azarenka, şi ea calificată în semifinale la AO, cehoaica Petr Kvitova şi rusoaica Maria Şarapova, ultimele două prezente în ”sferturi”.

 

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
igelu
igelu  •  24 Ianuarie 2012, 20:35

Bine ca s-a terminat si cu "Nr. 1" care trece linia de fund a terenului doar cand s-a terminat meciul!!! Nu are mai multe lovituri castigatoare nici daca joaca cu nr. 150 mondial.

qwsa
qwsa  •  24 Ianuarie 2012, 13:31

in sfarsit o sa fie un lider meritoriu. In ultimii ani no.1 wta a fost ocupat de mediocritate: wozniacki, safina, jankovic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează