SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

GALERIE FOTO Cine e Maria, iubita superbă a jucătorului care l-a scos pe Djokovic în semifinale la Australian Open

Maria Braccini, iubita lui Jannik Sinner +20   FOTO
Maria Braccini, iubita lui Jannik Sinner

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 11:36 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 12:05

Jannik Sinner (22 de ani, 4 ATP) l-a eliminat pe Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) în semifinalele Australian Open, scor 6-1, 6-2, 6-7, 6-3. Italianul a ajuns astfel în premieră într-o finală de Grand Slam. Pe lângă succesul din tenis, Sinner are noroc și în dragoste.

Jannik are o relație cu modelul Maria Braccini, cei doi fiind împreună din septembrie 2020. În noiembrie 2021 s-au despărțit, însă ulterior s-au împăcat, în 2022. Cei doi trăiesc în prezent o poveste de dragoste în afara luminii reflectoarelor.

+16 FOTO

Maria e un model de succes în Italia și un influencer cu 191.000 de urmăritori. Tânăra de 23 de ani ar avea o avere estimată la 3 milioane de dolari, potrivit thesportlite.

Jannick Sinner, în finală la Australian Open

Sinner s-a calificat în premieră într-o finală de Grand Slam. L-a eliminat chiar pe jucătorul cu cele mai multe trofee la Australian Open, Novak Djokovic, câștigător de 10 ori al competiției. Italianul s-a impus de o manieră impresionantă, iar sârbul, unul dintre cei mai buni jucători la retur, nu a avut minge de break.

„A fost un meci foarte dur. Am început bine, două seturi am împins jocul. Atmosfera a fost extraordinară aici. Abia așteptam acest meci, să întâlnesc un jucător de la care pot învăța multe. Nu știu ce am special de îl bat mereu pe el. Servește foarte bine, dar mereu am grijă. E o plăcere să fiu aici. 

+16 FOTO

Am avut șansa, când eram mai tânăr să pot învăța de la cei mai nuni jucători din lume. Mi-am îmbunătățit serviciul mult, dar tot cred că mai am multe de îmbunătățit”, a declarat Sinner, pentru Eurosport, după ce l-a învins pe Djokovic.

A fost unul dintre cele mai slabe meciuri de Grand Slam pe care le-am jucat vreodată. Am fost șocat de nivelul pe care l-am avut în primele seturi. În același timp, Jannick Sinner a jucat extraordinar, trebuie să recunosc asta 

- Novak Djokovic

Citește și:

Detaliul absolut șocant din meciul Novak Djokovic - Jannik Sinner! Sârbul nu pățise asta niciodată într-un meci întreg de Grand Slam
AUSTRALIAN OPEN
Detaliul absolut șocant din meciul Novak Djokovic - Jannik Sinner! Sârbul nu pățise asta niciodată într-un meci întreg de Grand Slam
Djokovic, devastat după eliminarea de la AO: „Am fost șocat de jocul meu. Unul dintre cele mai slabe meciuri”
AUDTRALIAN OPEN
Djokovic, devastat după eliminarea de la AO: „Am fost șocat de jocul meu. Unul dintre cele mai slabe meciuri”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează