SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Colaborarea cu care Maria Sharapova speră să ajungă din nou în top: „Nu am mai antrenat niciodată fete!”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 15:25

Maria Sharapova (32 de ani, 132 WTA) va colabora anul viitor cu antrenorul italian Riccardo Piatti (60 de ani) și anunță o revenire spectaculoasă.

„Anul viitor îi voi ajuta pe Sinner și Sharapova. Am lucrat mult cu Maria în ultima perioadă. Acum e refăcută după accidentare, arată bine și va deveni din nou competitivă. Ne concentrăm mult pe tehnică și lovituri.  

De la distanță, ea arată ca o persoană rece și neprietenoasă. Nu e deloc așa. Nu am mai antrenat niciodată fete, dar am făcut o excepție în cazul ei. Va fi o provocare frumoasă. Îi place să învețe lucruri noi în continuare. Am avut o săptămână de pauză și îmi trimitea zilnic clipuri cu antrenamente fizice. E foarte inteligentă”, a declarat Piatti conform tennisworlditalia.

Riccardo Piatti (60 de ani) i-a pregătit de-a lungul timpului, printre alții, pe Novak Djokovic, Ivan Ljubicic, Richard Gasquet, Milos Raonic și Borna Coric. Antrenorul îl mai antrenează în acest moment pe Jannik Sinner (18 ani, 96 ATP), câștigătorul competiției NextGen din 2019. Italianul l-a învins în finala pe australianul Alex De Minaur (18 ATP). 

VEZI ȘI: 

Daniela Hantuchova știe ce trebuie să facă Serena Williams pentru un nou titlu de Mare Șlem: „Sper să reușească”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
bulletproof
bulletproof  •  12 Noiembrie 2019, 16:16

Arată bine, hmm!?! Mai că iar pune-o, o dată de vreo trei-patru ori!!!

valyomanyd
valyomanyd  •  11 Noiembrie 2019, 17:35

Nenea Piatti, trebuie sa ai stoc de Meldonium...altfel nema :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează