SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Controversă înainte de Roland Garros! Un nou scandal e pe cale să izbucnească din cauza Mariei Șarapova

Șarapova, în 2014, după ce a câștigat finala RG contra lui Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Șarapova, în 2014, după ce a câștigat finala RG contra lui Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 13:26

Maria Șarapova, locul 211 WTA, a cerut să primească un wildcard din partea organizatorilor de la Roland Garros, dar multă lume se opune acestei decizii, după ce rusoaica a fost suspendată timp de 15 luni după ce a fost găsită dopată cu Maldonium.

Guy Forget, directorul turneului de la Paris, a vorbit despre posibilitatea ca Șarapova, 30 de ani, să primească un wildcard.

"Unii spun că trebuie să primească wildcard, alții spun că nu merită. Dacă vorbești cu jucătorii, vezi că sunt controverse. Indiferent de ce se va întâmpla, o să apară multe întrebări.

Am avut câteva discuții în ultimele săptămâni. Am luat o decizie în legătură cu restul wilcard-urilor. Doar la Maria sunt ceva întrebări. Niciunul dintre organizatori nu știe. Așteptăm decizia", a spus Guy Forget, potrivit BBC.

O decizie se va da azi, de la ora 20:00, și va fi publicată pe pagina de Facebook a turneului. Roland Garros va începe pe data de 28 mai.

2 trofee
la Roland Garros are Sharapova, în 2012 și 2014

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mircea1957
mircea1957  •  16 Mai 2017, 22:06

O trisoare ramane tot o trisoare. Mai este si tupeista ca si conducatorii ei!

indolentu
indolentu  •  16 Mai 2017, 19:16
Postat de taunul. pe 16 Mai 2017, 18:05

HA, HA, HA! Ce de stresati, invidiosi si fricosi pe aici ! Le e teama sa nu o prinda pe machidoanca sa o spulbere ca de fiecare data. Lasati fata in pace. Si a ispasit pedeapsa. Si nu" a scris "x carti sa scape mai repede. Si nici nu e in forma sa i puna probleme machidoancei. Hai Sharapova !

da ba si ce conteaza formain care ie?conteaza fapta asa ca hai sa punem un hot ieliberat din inchisoare ca si ala si a ispasit pedeapsa casier sef la banca sau un evazionist si un spalator de bani condamnat si care a iesit din inchisoare ca de si ala si a ispasit pedeapsa sef la anaf

balauru48
balauru48  •  16 Mai 2017, 18:45
Postat de genius pe 16 Mai 2017, 18:41

Esti un anonim pe aceasta planeta! Multi *** prin spatiul virtual...sa nu zic ***!!!

Tu esti unul dintre ei...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează