SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondenţă din Madrid » Sorana Cârstea e optimistă după ce a elimat-o pe Jankovici: "Simt că sunt pe drumul cel bun" » Ce spune despre următoarea adversară

foto: Guliver / Getty Images
foto: Guliver / Getty Images

Articol de , - Publicat duminica, 01 mai 2016 20:04

Sorana Cârstea (131  WTA) a trecut de fostul lider mondial Jelena Jankovici (23 WTA) în minimum de seturi în turul I de la Madrid,  scor 6-4,  6-3.

Iată ce a declarat românca la finalul partidei: "Sunt bucuroasă pentru victorie, în ultimele trei luni am muncit foarte mult, am avut probabil 28 de meciuri jucate în această perioadă și 26 câștigate. Simt că sunt pe drumul cel bun, cu noua echipă, cu antrenorul meu, Marius Comănescu. Simt că muncim bine împreună, că adun meciuri în picioare și că reușesc să le închei în două seturi.

Mă așteptam să am un meci greu încă din primul tur pentru că tabloul s-a închis la o jucătoare clasată pe 58 în lume. Jankovici era însă o adversară pe care o cunoșteam de mult, contează foarte mult meciurile din trecut pentru că îi cunosc jocul și pot să fac o tactică în amănunt".

Despre următoarea adversară, Danka Kovinici, Sorana a spus: "Îmi amintesc foarte bine meciul de la Rio, din sferturi, chiar dacă a fost 6-1, 6-2, meciul a fost mai strâns. O știu, am vazut-o, a făcut finală la Istanbul, vine după meciuri bune, iar aici, la Madrid, a învins-o pe Vinci, o jucătoare aflată în formă.

Va fi un meci complicat, dar de asta sunt aici, să trag de mine și să arăt tot ce pot, să mă concentrez pe ce am de făcut și sper să fie un rezultat pozitiv".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
merace
merace  •  02 Mai 2016, 22:37

deci la GSP se practica ELIMAREA?! :D

mutu57
mutu57  •  02 Mai 2016, 03:44

Sorana a fost printre primele 15-20 din cat imi aduc aminte. Imi amintesc ca a batut-o o data pe Caro pe cand Caro era intre primele 3. A ajuns in finala la Toronto. Are talent.

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Mai 2016, 21:20
Postat de Hanna Marcus pe 01 Mai 2016, 21:08

Sorana are talent cu raul, si munca ii va fi rasplatita. Nu e usor sa urci in clasament, dar fata asta are tot ce ii trebuie ca sa ajunga in top 10.

Daca ziceai ca ajunge lider mondial ,credeam ca esti Ruxandra Dragomir :))) Soarana trebuie mai intai sa intre in top 100, dupa care top 50, ca sa nu se mai chinuie prin calificari !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează