SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - GERMANIA 1-4

Corespondență GSP de la Cluj » Petkovici, în culmea fericirii după meciul cu Niculescu: "Zgura românească are gust mai bun decât cea germană. Are o tentă de nuci"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 18:32

Andreea Petkovici a fost chinuită de crampe la conferința de presă de după meciul câștigat în fața Monicăi Niculescu (0-6, 7-6, 6-3) și a trebuit să facă pauze din cauza durerilor. Jucătoarea din Germania și-a explicat modul inedit în care a celebrat victoria de azi, când a îngenuncheat și a sărutat zgura de la Cluj. 

"Zgura românească are gust mai bun decât cea germană, mai ales după ce câștigi. Are o tentă de nuci, cu un pic de ciocolată și o scânteie de șampanie.

Cred că Germania merită să fie în Grupa Mondială, dar și România. A fost o tragere la sorți nefericită pentru ambele echipe. Sper ca România să revină la anul, dar să nu mai joace împotriva noastră!", a declarat nemțoaica la conferința de presă.

 România a pierdut cu 1-4 confruntarea cu Germania din Fed Cup (detalii AICI) și va retrograda în Grupa Mondială II.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close