SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Cu emoții! Halep a pierdut primul set cu locul 200 WTA, însă a revenit și a câștigat clar următoarele două seturi

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2016 18:56

Simona Halep a câștigat partida din primul tur de la BRD Bucharest Open cu Barbora Krejcikova în 3 set-uri.

Românca a început prost și a pierdut surprinzător primul set împotriva locului 200 WTA, scor 3-6.

Halep a revenit ca o mare campioană și a câștigat categoric următoarele două seturi, scor 6-1, 6-1.

În turul următor ocupanta locului 5 WTA o va întâlni pe Isabella Shinikova (156 WTA), care a câștigat în 3 seturi partida cu Kozlova, scor 6-2, 3-6, 6-3.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (45)
mishu_74
mishu_74  •  13 Iulie 2016, 20:01
Postat de anne1970_ar pe 12 Iulie 2016, 21:13

Primul set a fost simplu: cehoaica a servit bine, Simona a returnat in careu . Problema e ca s-ar putea face de ras, dar anul asta s-a obisnuit deja..

macar ea are o viata :)))

691869250956638
Ion Florea  •  13 Iulie 2016, 08:29

Vă spun eu că Simonica va participa la Olimpiadă dar nu de gura voastră ci datoritâ spiritului de bună româncă.Este o fată de moral si este mare păcat să o bălăcăriți voi cum vreți.Vă amintesc că locul 2 în clasament echivalează cu titlul de vice campioană mondială.Ce mai vreți ?

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Iulie 2016, 06:25
Postat de catalynn pe 12 Iulie 2016, 23:44

Deloc, este turneu WTA deci se reprezintă pe ea însăși si contul din banca ... Simonica nu are are nicio obligație sa reprezinte Romania, a facut-o cat a putut, mult peste orice obligatii morale ar fi avut tinând cont ca a ajuns unde e datorită familiei si eforturilor proprii, statul roman nu a ajutat-o cu nimic, si a fost in permanenta făcută albie de porci, deci proasta sa fie sa pună înaintea carierei reprezentarea unor agarici care o înjura in permanenta. Ea joaca la Bucuresti atat din obligație pt Tiriac cat si pt fanii care vor sa o vadă live si nu au posibilitatea sa participe la turneele din afara.

Amice vreau sa fim bine intelesi . In Capitalism sportivii de performanta merg la munca pentru bani . Toti fiind "self employed" cu citi mai multi bani cu atit mai bine . Viata de sportiv profesionist nu dureaza prea mult a.i trebuie sa isi asigsure existanta pentru anii care urmeaza dupa pentru ca nu e garntat ca vor reusi in alta meserie fie ea cea de antrenor sau profesor ewtc..Factorul nationalist trece pe locul doi . In cazul asta turneul de la Bucuresti inseamna mai putini bani dar o relaxare in cazul Simonei .

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close