SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Daria Kastkina, gest superb » Ce a făcut după accidentarea suferită de Jaqueline Cristian

FOTO: Captură DigiSport +25   FOTO
FOTO: Captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 16:22 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 16:26

Jaqueline Cristian (23 de ani, 71 WTA) s-a retras, la scorul de 6-2, 2-2, din cauza unei accidentări, în meciul cu Daria Kasatkina (24 de ani, 28 WTA).

Românca a acuzat probleme la genunchi în setul doi, după ce a sărit să ajungă la un lob și a călcat strâmb. Ea avut nevoie de intervenția medicului, a revenit pe teren, dar a renunțat după doar un punct.

Ghinion pentru Jaqueline Cristian » Obligată să se retragă în turul II al turneului de la Doha, deși câștigase primul set! A ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile
WTA DOHA
Ghinion pentru Jaqueline Cristian » Obligată să se retragă în turul II al turneului de la Doha, deși câștigase primul set! A ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile

Daria Kastkina, gest superb față de Jaqueline Cristian

Când românca s-a prăbușit pe teren a doua oară, iar organizatorii i-au adus un scaun cu rotile, Kasatkina a fost îngrijorată de soarta adversarei sale. Rusoaica a venit lângă Jaqueline și s-a interesat de problemele pe care le are aceasta, încercând s-o ajute în acele momente delicate.

+21 FOTO

Jaquline Cristian, abandon după un set foarte bun

Accidentarea româncei a venit după un set excelent. Cristian a fost foarte agresivă la retur, s-a deplasat excelent în teren și a lovit excelent cu backhand-ul. Românca a câștigat primul set cu 6-2, după ce a reușit să câștige de 4 ori pe serviciul adversarei.

Citește și:

Simona Halep a găsit explicațiile eșecului de la Doha: „Nu am simțit prea bine mingea” + Când alege noul antrenor

Djokovic n-a ezitat nicio secundă! Răspunsul ferm când fost întrebat despre succesul lui Nadal la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1729070603953361
Dan Florescu  •  22 Februarie 2022, 21:05

Ziaristul lui GSP te-ai uitat la alt meci ? Cand Cristian era pe banca si primea ingrijiri medicale Kazatkina s-a dus sa serveasca ca sa fie calda cand se reia jocul. Asta este atitudine superba ? Putin ii pasa ce a patit Cristian. Cand au venit cu scaunul cu rotile s-a dus si ea langa Cristian, vesi doamne era ingrijorata. O *** !!! Si tu spui atitudine superba !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  22 Februarie 2022, 16:56

O avut dreptate tiriac, n ar trebui premiile sa fie la acelas nivel, fetele sunt fragile, unele au probleme cu capu cum ii halep, altele se zdobesc singure de pamant

Vezi toate comentariile (2)
Comentează