SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

De ce s-a accidentat Serena Williams la Wimbledon » Federer și Murray, declarații îngrijorătoare

Serena Williams a fost nevoită să abandoneze turneul de la Wimbledon, foto: Imago +16   FOTO
Serena Williams a fost nevoită să abandoneze turneul de la Wimbledon, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 09:50 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 10:20

Serena Williams a fost nevoită să abandoneze turneul de la Wimbledon, după ce s-a accidentat în chiar primul tur al competiției londoneze. 

Cu câteva zeci de minute înainte de meciul Serenei pe Arena Centrală de la Wimbledon, Roger Federer s-a calificat mai departe după ce adversarul său, Adrian Mannarino, s-a „rupt” în setul 4, la 4-2 pentru elvețian. Francezul a alunecat rău pe linia de fund și a abandonat după doar un punct disputat în setul 5. Ce s-a întâmplat?

Serena Williams, prima reacție după ce s-a retras de la Wimbledon: „Am avut inima frântă”
WIMBLEDON
Serena Williams, prima reacție după ce s-a retras de la Wimbledon: „Am avut inima frântă”

De ce s-a accidentat Serena Williams la Wimbledon » Roger Federer: „Iarba e foarte alunecoasă”

Întrebat la conferința de presă cum i s-a părut suprafața de joc, elvețianul Roger Federer a explicat: 

„Mi se pare puțin mai alunecoasă când e acoperișul tras. Nu îmi dau seama dacă e doar un sentiment, dar trebuie să te miști foarte, foarte atent pe teren. Dacă forțezi prea mult în unele momente, aluneci. E mai uscat în timpul zilei, vântul duce umezeala din teren. Și eu mă mișc mai atent, așa le-am zis și celor din echipa mea. Mereu e așa în primele două tururi. După, iarba se duce și devine mai ușor să te miști pe teren”. 

Campion de 8 ori la Wimbledon, Federer a fost completat pe twitter de Andy Murray: „Sunt trist pentru ce a pățit Serena. Trebuie multă grijă, fiindcă e foarte alunecos pe Terenul Central”. 

  • În turul următor, Federer va juca împotriva lui Richard Gasquet, un alt francez, pe care-l conduce cu 18-2 în confruntările directe. 

Citește și alte știri de la Wimbledon: 

„Cred că e mândră de mine!” » Scene emoționante: Carla Suarez Navarro și-a luat adio de la Wimbledon, sub privirile mamei sale. Iberica a cedat la conferință

Liderul mondial, mesaj de suflet pentru Simona Halep: „Sunt tristă că nu e aici”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează