SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Din nou pe tablou » Adrian Ungur a trecut de calificări la BRD Năstase Ţiriac Trophy: ”Acesta era obiectivul meu”

Articol de , - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 23:45

Adrian Ungur a trecut ieri şi de ultimul tur de calificări, 6-4, 6-4 cu Jaroslav Pospisil, pe care nu îl mai învinsese niciodată pînă acum.

BRD Trophy a început ieri, cu primele meciuri de pe tabloul principal, dar şi cu ultimul tur, cel decisiv, al calificărilor. "Sînt bucuros, acesta era obiectivul meu, să mă calific pe tabloul principal", spunea Adi Ungur ieri, la puţine minute după ce ieşise de pe Terenul Central, victorios în două seturi în faţa cehului Jaroslav Pospisil.

Un meci care a durat o oră şi 36 de minute, dar de care, mărturisea românul, "n-am fost sigur nici la set şi 4-0 pentru mine. Jaroslav e un luptător, pînă acum nu reuşisem să-l înving niciodată în două meciuri, mai mult, nu-i luasem nici un set".

Ungur va fi pentru a cincea oară pe tabloul principal de la BRD Trophy, dar e prima dată cînd urcă din calificări. "E un avantaj că am mai multe meciuri deja în picioare, ceilalţi jucători nu prea au avut timp să se antreneze din cauza ploilor de zilele trecute. Am încredere în mine şi sper să pot să-mi depăşesc cea mai bună performanţă de la turneu, adică turul al doilea", a încheiat Adrian, numărul 118 ATP.

Rezultate de ieri, turul 1: Jiri Vesely (Ceh)-Jeremy Chardy (Fra) 7-6 (3), 6-0; dublu, turul 1: Eric Butorac, Raven Klaasen (SUA/AfS, 2)-Victor Hănescu, Andrei Pătrui (Rom/Rom) 6-1, 7-6 (2); calificări, turul al 3-lea: Ricardas Berankis (Lit)-Mirza Basici (Bos) 5-7, 6-4, 6-2; Nikoloz Basilaşvili (Geo)-Henri Laaksonen (Elv) 6-7 (4), 6-1, 6-4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close