SPORTURI  »  TENIS  »  OPENUL FRANŢEI

Doi da, doi ba! În concursul de dublu, Gallovits/Oudin şi Niculescu/Peer merg mai departe la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

În proba de dublu, la Roland Garros, din cele patru perechi care au avut în componenţă români, doar două au acces în turul 2.

 

Edina Gallovits/Melanie Oudin (România/SUA) au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-2, cuplul Anastasia Rodionova/Arina Rodionova (Australia/Rusia). În turul doi, Gallovits şi Oudin vor întâlni perechea Kveta Peschke/Katarina Srebotnik (Cehia/Slovenia), cap de serie numărul 12.

Şi perechea Monica Niculescu/Shahar Peer (România/Israel) s-au calificat, miercuri, în turul doi al probei de dublu feminin de la Roland Garros. Niculescu şi Peer au învins cu 6-4, 6-3 cuplul francez Sophie Lefevre/Aurelie Vedy şi vor primi un cec în valoare de 11.000 de euro. În turul doi, Niculescu şi Peer vor întâlni perechea Alisa Kleibanova/Francesca Schiavone (Rusia/Italia), cap de serie numărul 8.

Băieţii, în schimb, nu au trecut de runda inaugurală. Dublul Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 14, a ratat, miercuri, calificarea în turul doi. Tecău şi Lindstedt au fost învinşi cu 6-4, 6-4, de cuplul Santiago Gonzalez/Travis Rettenmaier (Mexic/SUA).

Victor Hănescu/Gabriel Trifu au fost şi ei învinşi cu 6-7 (4), 6-1, 7-5, de cuplul Oleksandr Dolgopolov jr/Denis Istomin (Ucraina/Uzbekistan).

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  27 Mai 2010, 13:59

Prima a jucat Ioana Raluca OLaru alaturi de Olga Savchuk , au pierdut 6-4 6-3 la Vania King si Michaella Krajicek ... e greu cu tenisul la voi ... ar fi bine sa vorbiti numai de fotbal .. oricum numai asta faceti!

 •  26 Mai 2010, 21:30

Este momentul sa schimbati titlul:TREI=DA ;DOI=BA A.Dulgheru&A.Brianti def Jill Craybas &A.Pavlyuchenkova=6-1;6-4.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează