SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Jelena Dokic, fost număr 4 WTA și refugiată de război: „Oameni lacomi, e dezgustător ce faceți!”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 16:51

Jelena Dokic (36 de ani), fost număr 4 WTA, critică atitudinea oamenilor care golesc rafturile în timpul pandemiei de coronavirus. 

Dokic s-a născut la Osijek, în fosta Iugoslavie, dintr-un tată sârb și o mamă croată. La vârsta de 8 ani, din cauza instabilității politice și a războiului din zonă, s-a mutat la Sombor, în Serbia de astăzi. După doar 3 ani s-au stabilit definitiv în Australia.

„Este absolut teribil și nu știu dacă sunt mai mult nervoasă sau supărată. Din postura persoanei care a văzut războiul și a fost refugiată de mai multe ori, din postura persoanei care a văzut ce înseamnă cu adevarăt să nu mai fie mâncare în magazine, și nu pentru că oamenii o cumpără ci pentru că nu exista în întreaga țară, din postura persoanei care a fost flămandă pentru mai multe zile, care nu a avut bani să cumpere mâncare și care stătea la coadă la 4 dimineața, pe un ger cumplit, deși era doar un copil. Voiam să iau o pâine mică. 

Dokic: „Avem hrană pentru toată lumea!”

Credeți-mă că ce faceți acum nu e deloc necesar! De fapt, este lacom, lipsit de bun simț si dezgustător! Trăim vremuri dificile și fără precedent, dar există mâncare mai mult decât suficientă și provizii cât să ne ajungă pentru anii ce vor urma. Avem suficient cât să hrănim pe toată lumea! Oamenii aceștia au arătat cât de lacomi sunt! În loc să fie atât de egoiști, acești oameni ar trebui să verifice ce fac oamenii în vârstă și cei cu dizabilități, să-i ajute, să le cumpere mâncare ți tot ce mai au nevoie, deoarece ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris Dokic pe Instagram. 

Dokic, jucătoare de top 10 

Dokic a atins semifinalele la Wimbledon 2000. La Australian Open și Roland Garros a mers până în sferturi iar la US Open s-a oprit de două ori în șaisprezecimile de finală. Are în palmares 6 titluri WTA și a câștigat în total suma de 4.481.044 de dolari.

VIDEO / Klaus Iohannis anunță carantină totală

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep face clătite, în izolarea provocată de coronavirus: „Din ce în ce mai pricepută”

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează