SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Două evenimente tari în prima zi a turneului de la Madrid » O campioană de Grand Slam a fost umilită, alta a revenit în circuit după mai bine de 2 ani

Barbora Strycova (37 de ani) a revenit în circuit după o pauză de mai bine de doi ani.
Barbora Strycova (37 de ani) a revenit în circuit după o pauză de mai bine de doi ani.

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 18:21 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 18:33

Prima zi a turneului WTA de 1.000 de puncte de la Madrid a oferit mai multe evenimente notabile. Sofia Kenin (24 de ani, 138 WTA), campioana de la Australian Open 2020, a suferit un eșec drastic, iar Barbora Strycova (37 de ani) a revenit în circuit după o pauză de mai bine de doi ani.

Continuă declinul pentru Kenin. În 2020, sportiva din Statele Unite ale Americii cucerea titlul la Australian Open și juca finala la Roland Garros. Între timp, măcinată de accidentări și de probleme personale, Sofia a ieșit din prima sută mondială și nu își găsește cadența.

Zgura fără titani » Rafael Nadal absent la Madrid, Novak Djokovic șters. Cine va străluci?
MUTUA MADRID OPEN
Zgura fără titani » Rafael Nadal absent la Madrid, Novak Djokovic șters. Cine va străluci?

Astăzi, în primul tur de la Madrid, a avut-o în față pe Maryna Zanevska (29 de ani, 75 WTA), jucătoare din Belgia care venea după 5 înfrângeri consecutive.

Desfășurarea primului set a fost imposibil de prevăzut, 6-0 pentru Zanevska după doar 23 de minute de joc. Kenin n-a avut răspuns nici în actul secund, cedat 3-6, după 36 de minute.

Barbora Strycova a revenit în circuit

Barbora Strycova (37 de ani), fost lider mondial la dublu și campioană în aceeași probă la Wimbledon 2019, a revenit în circuit după o pauză de doi ani și două luni, luată pentru nașterea copilului. 

Cehoaica a primit un wildcard pe tabloul principal al competiției de la Madrid și a fost învinsă de italianca Elisabetta Cocciaretto (22 de ani, 50 WTA), scor 3-6, 6-7(5).

805 zileau trecut de la ultimul meci jucat de Barbora Strycova. În acel moment, Simona Halep ocupa poziția secundă a clasamentului WTA, iar Kenin era pe 4

VIDEO. Sever Dron, două momente neștiute cu Sorana Cîstea, după victoria cu Kvitova de la Australian Open: „Poate fi dată ca exemplu!”

Citește și alte știri din tenis: 

Carlos Alcaraz, din nou campion la Barcelona » „Am fost eu pe teren: fluid și relaxat”

Djokovic, OUT de la Madrid! Ce afirmase liderul mondial cu o zi în urmă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează