SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Echipa României de Fed Cup se bucură după tragerea la sorți: "Exact cum am vrut" » Monica Niculescu amenință: "Le voi «teroriza»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 12:55

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weekend-ul 6-7 februarie la Cluj. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii celor cinci partide. Vezi AICI detalii.

După tragerea la sorți, echipa României de Fed Cup a susținut o conferință de presă, iar jucătoarele s-au declarat mulțumite de ordinea meciurilor.

Alina Tecșor- Cercel: "Sînt mulțumită de ordinea meciurilor. Era important să înceapă Simona și așa s-a întîmplat".

Simona Halep: "Îmi doream să joc primul meci. Sper să cîștig și să începem bine. Voi da totul pentru victorie.

O știu pe Pliskova. E puternică și lovește puternic fiecare minge. Are un singur stil de joc. Servește foarte bine. Trebuie să fiu agresivă și să blochez bine mingile. Trebui să îmi fac jocul. Am încredere că pot cîștiga și sper ca publicul să ne susțină".

Monica Niculescu: "Pentru mine nu contează dacă joc prima sau a doua. Contează să îmi fac jocul, să fiu relaxată și să îmi fac jocul. Mă bucur că fac parte din această echipă minunată. Sperăm ca publicul să vină lîngă noi și să ne ajute.

Îmi voi face jocul, să am un joc mixt, sper să îmi iasă. Vreau să joc liftat și să vin la fileu și sper să îmi iasă. Le voi «teroriza» pe jucătoare cu lovitura mea preferată, slice-ul. Nu va fi ușor cu Kvitova, pentru că puternică și este din Top 10. Am mai jucat cu ea și știu că va fi greu".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close