SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SHANGHAI

Federer a revenit cu victorie! S-a calificat în optimile de la Shanghai!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2010 00:00

Roger Federer a revenit, după o lună, în competiţile din circuitul profesionit, fiind prezent pe tabloul principal de la Shanghai (China)

 

Elveţianul, care a avut liber în primul tur, a debutat cu victorie, reuşind să-l învingă pe John Isner (SUA), în minimum de seturi, 6-3, 6-4 şi s-a calificat în optimile de finală, unde va juca împotriva lui Andreas Seppi (Italia).

Fostul număr mondial a arătat încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai buni jucători de tenis din  lume. După ce a reuşit o lovitură fenomenală, printre picioare, la US Open, Federer a repetat aceeaşi execuţie în partida cu Isner.

"Reacţia la aceea lovitură a fost extraordinară. Am început să mă descurc din ce în ce mai bine", a declarat Federer.

Tot în aceeaşi fază a competiţiei, a ajuns şi Rafael Nadal, liderul mondial. Ibericul a trecut în turul doi de Stanislas Wawrinka (Elveţia), cu 6-4, 6-4 şi urmează să joace cu Jurgen Melzer (Austria), pentru un loc în sferturile de finală.

foto: reuters

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
lilianna16
lilianna16  •  14 Octombrie 2010, 11:15

Foarte bine! El este cel mai bun... dupa mine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează