SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Final de poveste pentru Dulgheru la Roland Garros

Alexandra Dulgheru, Dulgheru
Alexandra Dulgheru, Dulgheru

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Alexandra Dulgheru s-a oprit ieri în turul al treilea la French Open, învinsă de Caroline Wozniacki. după ce a avut prim-planul în ambele seturi.

Debutul la Paris a fost pentru Alexandra unul reuşit. Anul trecut rata de puţin prezenţa pe tabloul principal, dar o compensa cu victoria de la Varşovia. Anul acesta a repetat succesul din capitala Poloniei, reuşind să ajungă şi la French Open. Direct pe lista capilor de serie. Victorii la Lucie Hradecka şi Timea Baczinsky. Ieri a dat piept cu a treia jucătoare a lumii, daneza Caroline Wozniacki.

Românca a avut un break în faţă în fiecare dintre seturi. A colecţionat cele mai multe dintre aplauzele spectatorilor aflaţi în tribunele Terenului 1 pentru că a făcut punctele mai frumoase ale meciului. A avut iniţiativa, a rupt ritmul cu scurte, nu s-a ferit să ia mingea din aer şi s-o trimită dincolo de fileu cu voleul drive, a schimbat inteligent direcţia. A fost 3-1 în primul set şi 4-1 în al doilea. Zidul Caroline s-a betonat, chiar dacă Dulgheru a încercat totul. A mai şi greşit, s-a mai şi grăbit, în timp ce adversara ei a jucat pe cartea unei experienţe superioare la nivel înalt, în ciuda faptului că e cu un an mai mică.

Povestea se încheie pentru 2010, Piti va debuta şi la Wimbledon peste puţine săptămîni. Viitorul arată promiţător.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
 •  30 Mai 2010, 19:40

Bravo Alexandra, iti multumim pt tot ce ai facut si asteptam sa cresti in continuare ca valoare. LA MULTIA ANI PT ASTAZI. MULTA SANATATE SI MULTE SUCCESE

 •  30 Mai 2010, 03:04

Comparatie Cirstea vs Dulgheru Cirstea e mai talentata, cu un joc mai variat, dar care in momentul asta nu-si gaseste ritmul, dar care are forta ca oricind sa bata o jucatoare de top, daca isi recapata increderea. Dulgheru, o jucatoare cu un rever senzational, puternica(ceea ce noi nu am avut), un mental tare, dar din pacate fara primul serviciu. Diferenta dintre cele doua deocamdata o face forma de moment, dar amindoua au potential de a ajunge in top 10, totul e ca noi sa avem rabdare cu el

baraian_razvan
baraian_razvan  •  29 Mai 2010, 14:09
Postat de pe 29 Mai 2010, 13:30

a jucat spectaculos, dar nu a facut fata fizic si psihic cateodata (insistenta cu scurtele...). trebuie sa lucreze la primul serviciu si la conditia fizica si poate ajunge in top 20.

multa bafta fetitza!!poti ajunge lejer in primele 10!!doar sa ramai modesta!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close