SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep a mai primit un premiu! Simona a fost declarată jucătoarea săptămânii!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 17:18

Simona Halep a avut o săptămână fantastică la Montreal, unde a câștigat trofeul la simplu, iar la dublu a jucat finala dar a pierdut-o, alături de Monica Niculescu.

Pentru cele 7 zile aproape perfecte, Simona a fost declarată jucătoarea săptămânii de cei de la Ubitennis. Românca a primit nota 8, la egalitate cu Kristina Kucova.

CE URMEAZĂ PENTRU HALEP

Simona va pleca din Canada pentru turneul de la Cincinnati, din SUA, unde a pierdut finala anul trecut în fața Serenei Williams. Competiția va începe pe 15 august, iar începând cu 29 august urmează cel de-al patrulea Grand Slam al anului, US Open. La acesta din urmă, Halep a pierdut anul trecut în semifinală, cu Flavia Pennetta, cea care a și câștigat turneul.

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Superliga
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (17)
164130560653791
Gia Florescu  •  05 August 2016, 04:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  04 August 2016, 22:01
Postat de Florean Andrei pe 03 August 2016, 18:45

Alo, ziaru, pe noi nu ne interesează câţi dolari a câştigat Halep. pe noi ne interesează sportivii care reprezintă România. Iar la Montreal a câştigat fiindcă marile tenismene sunt la JO, să-şi reprezinte ţara !

din cate am observat, ca sa castige titlul la Montreal Simona le-a batut pe rand pe Gavrilova, Ka.Pliskova, Kuznetsova, Kerber si Keys. Tu pe cine ai batut?!

merace
merace  •  04 August 2016, 21:56

nu e vina Simonei ca GSP da dovada de maxim amatorism in jurnalismul sportiv de tenis... Dar pesemne ca nu le ajunge bugetul sa plateasca oameni competenti, fiindca sefii de sus au salarii mari si nu pot sa isi rupa din ele ca sa faca presa de calitate... :D hahaha

Vezi toate comentariile (17)
Comentează