SPORTURI  »  TENIS  »  INTERNATIONAL PREMIER TENNIS LEAGUE

Halep este chemată la cel mai tare turneu din finalul anului » Simona poate juca alături de Federer, Nadal sau Serena

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 17:37

După eliminarea din faza grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a intrat în vacanţă pînă în ianuarie.

Cu toate acestea, Halep îşi poate întrerupe vacanţa şi poate participa la International Premier Tennis League.

Presa din India scrie că organizatorii turneului negociază cu Simona Halep, pentru ca ea să participe la competiţia care se dispută în perioada 2-20 decembrie.

Turneul se joacă în Singapore, Dubai şi India, iar 5 echipe vor lua startul. Vor fi cinci meciuri între fiecare echipă: la simplu şi dublu, masculin şi feminin, dublu mixt şi un meci între legende.

La această ediţie şi-au anunţat prezenţa nume importante precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovici, Serena Williams, Maria Şarapova, Ana Ivanovici sau Agnieszka Radwanska.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
bosfor
bosfor  •  16 Noiembrie 2015, 19:41

Aiurea.tre sa fii prea n.o.b sa nu.ti dai seama ca cineva f influent din lumea tenisului incearca sa o scoata din mocirla in care se afla.dupa ce a fost umilita si batjocorita strict sportiv de cine a vrut si de cine nu a vrut .dupa ce afost desemnata cea mai slaba ocupanta a locului doi mondial in decursul a 45 ani consecutivi .cam de prin aanii 70 si un pic si pana azi.trebuia ca cineva mai in varstasi cu mustati sa.i intinda o mana de ajutor.poi ce sa caute halep la aceiasi masa cu cei nominalizati.wiliam.federer.masha si ceilalti sunt din alta galaxie iar halep e vai mama ei.pprea inalt si prea cu capul mic sa fii sa nu.ti dai seama cine si.a bagat mustata sa o ajute.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Noiembrie 2015, 19:44
Postat de lapusneanul pe 16 Noiembrie 2015, 19:17

prostia ta nu are limite.....stii cat primeste ? la aceasta ora virginia ruzici negociaza....baaa, esti nebun, UN MILION de DOLARI...hai pa, iar ai luat-o in freza..:)

multumesc, intotdeauna ti-am apreciat inteligenta sclipitoare!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Noiembrie 2015, 18:42

nu se duce nici moarta! este bagata la odihna deja...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează