SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Halep nu a trecut de Şarapova. Tecău şi Lindstedt joacă în această noapte în optimi

Simona Halep s-a oprit in turul trei de la Indian Wells Foto: Reuters
Simona Halep s-a oprit in turul trei de la Indian Wells Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 10:41

Simona Halep, ultima reprezentantă a României pe tabloul principal de simplu al turneului Premier de la Indian Wells, a ratat calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Românca a întîlnit-o în turul trei pe Maria Şarapova, favorită numărul doi, şi a fost învinsă cu 3-6, 4-6, după o oră şi 36 de minute de joc. Pentru prezenţa în turul trei al turneului american, Simona Halep va primi 80 de puncte WTA şi 23.391 de dolari.

După eliminarea Petrei Kvitova (Cehia), favorită numărul trei, Nadia Petrova (Rusia) a mai furnizat o surpriză după ce a învins-o, tot în runda a treia, pe Samantha Stosur (Australia), cap de serie numărul şase, cu 6-1, 6-7(6) 7-6(5).

În această noapte, pe tabloul masculin de dublu de la Indian Wells, perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), favorită numărul patru, va juca pentru accederea în sferturi împotriva reprezentanţilor gazdelor, Sam Querry/John Isner.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
vera_rapid
vera_rapid  •  13 Martie 2012, 17:12

bravo Simona. a fost un meci bun facut de tine. mult succes in continuare. PS: eu sunt de parere ca Simona ar avea nevoie de un antrenor mai calificat, poate unul strain!

tomagh
tomagh  •  13 Martie 2012, 14:58

Bravo Simona nu te-ai facut de râs! Totuși antrenorul trebuie să schimbe câteva lucruri la tine,cred -jocul de pe fundul terenului trebuie să fie mai agresiv(poate și lucrând un pic la priză) -trebuie, pe acest fond îmbunătățit substanțial atacul. Am simțit la Simona în mai multe meciuri o frică imensă de a ataca, și nu cu jucătoare de top. -primul serviciu are alternanțe, perioade bune cu unele mai puțin bune. Poate vis-a vis de atac și de serviciu trebuie urmărit jocul Sarei Errani, care și ea fără o talie prea mare nu ezită să servească și să atace pe serviciu sau pe joc agresiv din spate.Sigr nu sunt specialist, dar privind, asa le văd eu la tv. Să mă scuzați dacă am greșit...

gabriel5
gabriel5  •  13 Martie 2012, 12:09

Simona s-a luptat senzational, de la 3-6 1-5 si 0-40 a revenit la 4-5 si minge de 5-5, unde din pacate, cautind reverul adversarei a facut o dubla greseala. Totusi, este prima data cind Maria cere sprijinul antrenorului pe teren in ultima vreme, aqjunsese intr-un punct in care nu mai stia ce sa joace contra Simonei, care nu vroia sa cedeze. Nu-mi amintesc in ultima vreme de un sportiv roman, care sa fie outsider intr-un meci, sa ajunga la un punct de infringere intr-o partida in care adversarul parea mai bun si totusi sa sfideze aceasta situatie si sa continue sa lupte , parca de asta ar fi depins totul. Bravo Simona, cu atitudinea asta vei ajunge cu siguranta sus de tot

Vezi toate comentariile (3)
Comentează